louice hjärta jennifer!

jag verkligen älskar jennifer, hon är min vägledare, hon är min luft i mina lungor.
hon är mitt allt.





vi är knas, men det är kärlek på hög nivå.

jobbig period = lite bloggande!

FÖRLÅT! för otroligt dåligt bloggande av mig, men det är så himla mycket i skolan just nu, bara massa massa plugg och väldigt mycket annat som påverkar mitt liv just nu, vänner, familj, killar osv...
har ni känt det någon gång.. att ni verkligen vill räcka till för någon men ändå inte gör det, hur mycket man än kämpar och sliter, så når man ändå inte fram. speciellt i många tjejers tonår och killar, men framför allt tjejer tror jag känner precis så som jag gör just nu. man vill vara perfekt, räcka till, vara duktig hemma och i skolan.
alla är så himla utseende fixerade och av alla kändisar så ska man leva upp till ett viss krav, varför? varför inte bara istället acceptera sig själv och vara nöjd för den man är, för hade inte just du varit som du är, hur hade det då sett ut? allt smink, kläder och hår, varför?
varför kan man inte bara gå i ett par slitna jeans och en stor munkis, utan smink och uppsatt hår? är det just för att det är luffigt, fult, man känner inte att man få dom blickar man brukar få?
så det är en fråga jag just nu ställer mig, varför just allt detta utseende fixerande?

huh who you are, accept you for who you are, you're perfect just as you are.




en vanlig dag.

idag har det varit en helt vanlig dag faktiskt, skolan som vanlig men gick väldigt snabbt faktiskt. sen efter skolan så blev det pizza med anna och alexander, haha onyttiga som vi är, och bara för vi åt pizza så måste man ju träna idag och då blir det innebandy, hela livet!
veckans planer sen mer ut att bli plugg plugg och ännu mera plugg, men känner att jag måsye komma bort från plugget lite så på onsdag tar jag en ansiktbehandling, ska bli så skönt!


bilder från helgen!







ja, visst är vi snygga!







i väntan på killarnas bilmek får man ju roa sig lite i det kalla värdet.



ja, jag älskar maria sådär ganska väldigt mycket!

varit hemma idag.

varit hemma från skolan idag för jag hade så ont i huvudet i morse så det blev att sova hela dagen, så det har jag gjort och därför dålig uppdatering. han även kolla på marias fotbolls match nu innan idol. och nu är det oxå slut så nu blir det att vänta på kungarna av tyläsand, och kanske äta något som jag inte gjort på hela dagen, och sen soooova, och krypa ner bland mysiga täcket.


hääääärligt!

bara för att jag är sådär massa extra glad för jag älskar livet just nu, ingenting är fel, allt är perfekt! innebandyn går perfekt, fotboll börjar komma igen, bästa kompisar får man leta efter, och allt är perfekt!
jag är glaaaad, TRALALALALAAL! :D


med i tidningen.

såg att jag var med i tidningen idag på grund av fotbolls matchen igår, kul att dom utmärker dom som varit bra.



uppdatering.

jennifer tycker jag ska uppdatera mycket mera, men vet inte riktigt vad jag ska skriva om när jag bara går i skolan hela dagarna, hur kul är det att läsa om det? haha.
så skriva vad ni vill läsa om i min blogg så fixar jag det, absolut!




älskling!

äntligen hemma.

precis kommit hem från en sag och jobbig skoldag, nu blir det att äta kolla på film och vila upp sig till träningen ikväll, hoppas på en lika bra träning som förra, tjejor! ska försöka ta kort på laget någon dag och lite bilder på när vi tränar. uppdaterar mer senare! fast först skulle inte lite film tips skada, TIPSA TIPSA TIPSA !



bilder från helgen.











det var bara några av helgens härligheter.
jag älskar jennifer!

trött..

precis kommit hem från en underbar helg, och en skit bra fotbolls match, underbart.
nu är jag riktigt trött, så nu blir det pizza, film och sen sooova, skönt! ska lägga in lite bilder från helgen i nästa inlägg som kommer upp strax efter detta.


underbar helg.

underbar helg med jennifer hjärtat mitt! bilder kommer senare idag, nu blir det att dra på match.

mot stan!

snart bär det av mot stan med jennifer, för först en liten tur på stan och sen ska jag äntligen klippa mig, måste få bort allt slitet nu. bild kommer upp sen när jag kommer hem.




gud vad det är svårt att komma på rubrik.

känner jag att det är dax att klippa sig tycker jag, håret ramlar av av sliten het och för mycket färgning, buhu.. men frågan är hur jag ska klippa mig, några förslag? vill göra något kul med håret, nu är det så himla tråkigt, usch. kanske färga det i stilen med rött, eller blått, eller kanske halva rött och halva blått, kort, långt lockigt platt, kom med massa förslag! skriv en kommentar om hur eran syn på mitt hår ska se ut, tack bitches!







får panik på mitt hår, hjälp mig nu!


mat och maria.

hade tänkt att äta lite nu, är det bara jag som blir hungrig av att plugga eller är vi fler? får väll försöka stoppa i mig något nyttigt för sen efter maten blir det ut och gå med min älskade "fru" maria, underbart!







känns ju nästan som om några måste ta nya bilder tillsammans, haha alla är typ ett år gamla om inte mer, hehe.
men jag älskar min maria ändå


plugg plugg plugg...skoooola

jag blir galen på skolan, bara massa plugg plugg och plugg, och jag gillar det inte... pust.







jag gillar inte plugggg..

fika och film.

precis kommit hem från en lååååång skoldag, pust..
nu sitter jag i soffan med film " nina frisk " och coola och chokladboll, mysigt, får se vad kvällen erbjuder idag, sova tidigt kanske? haha.


länkar jennifer.

jennifer länkade min blogg på hennes, så jag gör likadant, jennifer blogg hittar ni under länkar här till höger --->

jennifer, världensbästa.

skulle då bara säga att jennifer är min ögonsten, och hon är det bästa jag har, tack för mig!




jag älskar henne, så det så.

första innebandy träningen.

var första innebandy träningen idag då, var inte med men var och kollade på och det ser väll ut att kunna bli en bra sesong faktiskt, får hoppas på det iaf. bra stämning i laget och allt, vi får väll ta och jobba upp konditionen lite iaf, hahah. ;)




bilden är gamal och inte alla är med, haha vad vi har förändrats!
lovar att det kommer komma upp en ny lag bild inom kort.


följa trenden, till bloggen!

får väll ta och följa trenden och börja blogga jag med, och försöka göra det underhållande och uppdaterat.
och tack till lizzan som gjorde min header.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0