GOOD LUCK CHUCK

precis färgat mitt löshår så nu är det äntligen samma färg som mitt eget.
sitter nu i soffan och kollar på "good luck chuck", och bara chillar.
imorn börjar jag inte för äns tio så det blir lite sovmorgon, så skönt!






SOMEONE LIKE YOU.

ligger i sängen efter en stressig dag. efter skolan åkte jag och malin till 3 och skulle fixa min mobil, men eftersom jag har en stor spricka i telefonen så måste jag betala självrisk vad felet än är, sura pengar. sen åkte jag hem och åt, sedan åkte jag direkt till körskolan och satt på kurs i fyra timmar, så nu blir det att ta tag i körandet på riktigt. efter det åkte jag och kollade på innebandy träningen eftersom jag själv inte fär träna, mer om det imorn och om akut besöket. nu ska jag sova. puss.

STRESSIG MORGON.

sjukt trött var jag imorse så försov mig till klockan sju, men hann ändå med bussen 07.20 duktigt av mig.
nu sitter jag i skolan och har svenska, inte allt för roligt dock.



PÅ VÄG HEM.

sitter i bilen på väg hem från akuten. är så himla trött och hungrig så ett stopp på donken får det bli. nu ska jag hem.och inta sängen och tagga att gå upp klockan sex för skola imorn. berättar mer om akut besöket imorn när jag är piggare, men nu vet ni varför jag inte uppdaterat iaf. puss.

LUNCHA MED MAMMA.

bara engelska kvar och sen ska jag till stan och möta upp mamma för att skriva in mig på handledarkurs så jag kan börja köra på vägen nu, eftersom jag börjar kunna allt riktigt bra.
sen ska vi också luncha jag och mamma, hoppas det blir på coffehouse by george, deras "pasta romana" är så himla god, så får hoppas på det.





kul i skolan väntan på engelska lektionen!


I SKOLAN.

sitter i skolan och har matte, gör dock ingenting direkt.


jag och malin.


HUR MÅNGA LINGON FINNS DET I VÄRLDEN?

blev inget a6 idag, direkt efter frukosten gick jag och la mig igen, somnade och vaknade inte för äns fyra och sen låg jag i sängen till sju typ, för att sedan åka till hemmakväll och hyra film "hur många lingon finns det i världen" så sjukt rolig och rolig, en riktigt bra film!
färga håret kunde jag inte heller göra, för den färgen jag använde finns bara på konsum och det va stängt idag, så får gå med lite ljus hår i hårförlägningen, men vad gör det om hundra år?
nu blir det film och sova, klockan ringer 05.50 imorn, tagga ny skolvecka!


bild från köket, min lampa funkar inte i mitt rum


DIRTY TALK.

godmorgon!
vaknade för ca en halv timme sen, skönt att sova länge. nu ska jag äta frukost och sedan bege mig till a6 för att få lite svar på varför min telefon inte funkar som den ska, så får hoppas på att den lagas, men vill fan inte ha låna telefon, så dåligt!
sen ska jag se till att färga mitt löshågr en gång till innen det är helt perfekt, sen är jag helt brunett.


(är inte så blek som det ser ut!)


FÖRÄNDRING

blev först lite bil åkande och sedan fest, dock nyktert! duktig flicka.
nu ligger jag i sängen och ska sätta på en rulle och sedan sova, och imorn ska jag sova sjuuukt länge och sen bara ha en sån mys dag.



JA, JAG HAR BLIVIT BRUNETT IGEN !


FÖRKYLD.

igår blev det líte fest, blev dock riktigt sjuk under kvällen så åkte hem ganska tidigt.
har knappt sovit något i natt på grund av att jag är så jävla förkyld, kan knappt andas genom näsan och inte svälja för den delen heller. vill tacka den som smittat mig!

nu ligger jag i sängen och ska ta och göra mig en kopp varm oboy och sedan sätta på en film, "sjukmys".


BACK ON TRACK.

nu är jag tillbaká!
får tacka marcus för bloggningen igår, hehe.
kom precis hem från skolan, rätt chill idag. nu ska jag snart äta och sedan blir det ut och gå en sväng. imorn börjar allvarlet med träningen!



äntligen en bra cam! (skoldatan)


YOU IN MY MIND, ALL THE TIME.

i will always remember your smell, your kiss. i will always remember you.

mackan som skriver!

lollos internet har gått sönder så därför skriver jag, mackan :D
men det skulle väl vara fixat tills imon så då är väl lollo tbx o bloggar, jag va ju inte så vass på detta, men imon är ju blogg-stjärnan tbx.

nu tänker jag inte skriva mer för har inget vettigt att säga!

PUSSHEJ! :D


Här får ni en bild oxå när ja kör enduro ;)

HÖST?

precis klar och bussen går om en halvtimme, så passar på att blogga lite.
skulle ju visa vårat "fina pris" som vi fick igår i skolan. (dock fick alla sånt ändå) så det var ju inte så märkcvärdligt, men otroligt snygga tycker jag allt.


och vinsten va en keps där det står byggprogramet på! YEAH

vi kör en dålig dagen bild också.


blå jeans.
grå tunn t-shirt
svart halsdunk.

är det inte höst när halsdunken kommer på?


NEVER GIVE UP.

förlåt för dålig updatering idag. stadsparken med skolan var okej, vi vann ju trotts allt! imorn visas priset. efter skolan träffades jag först maria, lizzan jossan, jossan, mathilda och emelie, satt med dom på george ett tag innan jag maria och jossan drog vidare tiöl.max för att äta med fina sophie, smala som vi alltid är. sen åkte jag hem och sov några timmar, och sedan drog jag på mig tränings kläderna och gick ut och gick i en timme typ, duktigt av mig, får ju börja någonstans lixsom. sen städade jag mitt rum, så nu är det fin fint igen, och nu ska det hållas så. "dear john" är nu på satt och jag ska snart försöka sova, så hörs vi imorn. puss.

STADSPARKEN.

sitter just nu och äter fukost, klar för att åka till stadsparken med klassen, eller rättare sagt hela åk 1 byggprogramet.
så vi ska typ ha sammarberts övningar eller liknande för att få ihop klassen, så det blir en hel dag där uppe, och sedan hade jag tänkt åka ner till stan och kika lite. sen får vi se vad som händer, eventuellt första innebandy träningen ikväll, roligt!


idag blir det enkelt.
en stickad kofta från gina, och ett par blåa jeans.


HÄLSAR JOHN BLUND VÄLKOMMEN.

det blev lite fotbolls lir med fina tjejor ikväll. nu ligger jag i sängen redo att sova och jag hoppas att john blund kommer ikväll, vilket han inte gjorde igår. "the last song" är nu på satt och dax att säga hejdå til bloggen för den här dagen, och jag lovar, det ska bli ändring på mitt uppdaterade, så ofta jag kan! puss.

"POWERNAP"

första skoldagen gick bra.
va extremt trött när jag kom hem så gick och la mig direkt, somnade runt två tiden och vakande nu, bra där.
nu ska jag nog städa lite i mitt rum och kanske ut och springa, sedan upp till sophie för att hämta lite saker.
sen blir det nog sängen ingen, för är fortfarade riktigt trött.


snygg nyvaken!


MOT NYA ÄVENTYR.

idag är det första dagen på nya skola, och ny linje.
rätt pigg ändå för att ha somnat halv tre inatt och vaknade innan klockan, klockan sex vaknade jag.
nu är jag iaf klar, nästan iaf och ska snart dra mig mot bussen.

ciao!




GOODNIGHT.

nu är filmen snart slut och ska nu borsta tänderna och sedan försöka sova för att gå upp tidigt imorn. får se hur det går, största problemet är väll att kunna somna eftersom man aldrig en dag på hela sommaren somnat innan tolv, så får se hur det går med det.
men sätter på en film och försöker sova, så hörs vi imorn innan skolan.

puss.



you spin my head right round right round.


SISTA KVÄLLEN PÅ HELA SOMMARLOVET.

nu är det slut, slut på detta sommarlovet för detta året.
sista dagen på hela sommaren har jag ägnat åt att kolla på min systers fotbolls match, ätit på tabergstopp med min fina syster och nu sitter vi i soffan framför filmen "puss" och har ätit kex och massa räkor, riktigt gott.
så det är ju faktiskt ett helt okej avslut på denna sommare.

imorn börjar skolan, får hoppas på det bästa och förvänta sig det värsta helt enkelt.


bild från början av sommaren


godmorgon.

i fredags blev det fest för min och sophies del, riktigt roligt. igår på eftermiddagen blev det en sväng runt munksjön med johan, och sedan en sväng till a6 med pappa och syster. på kvällen blev det först tacos hos lizzan med lizz,sophie och ellen. sen kom fidde och häntade oss och sedan åkte vi bil hela kvällen, rätt gött det också. nu ska jag gå uöp ur sängen och få något gjort i mitt liv. puss.

FRUKOST OCH FILM.

humöret som vädret.
fick inte byta klass, men kommer komma med fina grabbar i "bygg gruppen" så fint!
för att sörja så äter jag lite frukost och kolla på en gammal goding, "fucking åmål".




favoriten när man va liten.


FREDAG BABY!

vaknde nyss, och är svin trött. ställde till och med klockan för att börja vända på fygnet lite, men kom på att det spelar ju ingen roll för det är ju helg nu och då är man ju inte direkt hemma och läger sig i tid, så det va helt onödig. jag måste helt enkelt bara se till att komma upp på måndag.
nu ska jag gå upp och ringa syon, för att fråga om jag får byta klass, hoppas hoppas!
sedan har jag ingen planer, party brukar ju stå på schemat, men känns som det varit lite mycket sånt nu så vi får se. det är ju trotts allt jönköpingsstadsfest, men är det sånt här väder är det ju ingen höjdare.


som vanligt fastnar inte nyvakna lollo på bild!


I MIN SKÖNA SÄNG.

jag och jossan kollade på "high school musical" och "brothers" två riktigt bra filmer. och jag säger bara en sak, josefine menton, vilken jävla brud asså! har jag skrattat såhär mycket åt en film någon gång, ah hon är galen hon! nu ligger jag i sängen och ska sova, svin trött! och börja vända på dygnet kanske är något man skulle börja göra snart, helst innan söndag, hehe. godnatt, puss!

DRAR TILL KOSSAN!

jag tar min raaaacer och drar mot jossankossan!
kärlek på den flickan.





ni bara älskar mina cam bilder!


MÖTE PÅ SKOLAN

varit i stan och fikat med mina fina flickor och direkt efter åkte jag till nya skolan och va på typ "möte", träffade nya klassen och så, kände dock ingen så ska försöka byta klass imorn. så får hoppas på att det går.
jaha, vad händer ikväll? kanske blir att ta det lugnt, annars får jag se vad som händer. vill ju leva ut det sista som går nu innan skolan börjar.







mina som vanligt snygga cambilder!


FRUKOST.

ligger i sängen och kollar på film, "jalla jalla", en romantisk komedi typ faktisk rätt bra.
till filmen äter jag frukost, mums!


nyvaken tjej fastnar ite på bild


TRÄFFAT MINA POJKAR.

precis kommit hem och tvättat bort sminket osv.
marcus, alexander och rasmus kom hit och vi kollade på skräckis, och tjötade som vanligt.
sedan blir det en liten tripp till shell för cola köp.


 
nu blir det sängen.
tack föresten för alla kommentarer, läste alla era bloggar och det kommer att fortsättas med det!


POWERNAP.

åkte in till stan, och när jag va i stan ringde jag sophie och frågade när hon kom och tror ni inte då att det va imorn i skulle träffas? jo. men lizzan den nöten hade inte sagt det till mig, så jag trodde ju det va idag.
så gick och köpte med mig mat från mackmakeriet och åkte sedan hem, käkade och tog en powernap.
vaknade precis nu, och ska snart träffa min fina grappar.




nyvaken tjej.


MOT STAN FÖR FIKA.

precis duschat och fixat mig, ska nu bege mig in till stan för att träffa mina fina brudar, sophie och lizette. vi ska ta en fika och bara snacka skit, var en jävligt bra tag sen jag och sophie träffade lizette, så vi har en hel del att berätta och vad som har hänt i våra liv sen vi sågs sist. dock så läser vi alla tre varandras bloggar, så så off är vi nog ändå inte, hah ;)


jag, lizette och sophie. julia på ett hörn där också :)


UPP OCH NER, TRÖTT OCH PIGG.

vart tar dagen vägen?
klockan är tre och jag har knappt rört mig ur fläcken på hela dagen. det känns som om jag är riktigt lat faktiskt.
kanske ska ta tag i mitt liv och städa rummet kanske? nej, alldeles för jobbigt. tror jag tar och ligger kvar i min varma, skönt säng.


ligger rätt bra.


ANDRA AVENYN.

vaknade lite innan tolv då maten redan var klar, så gick direkt upp och åt.
sedan tillbaka till sängen och kollade på andra avenyn, så första sesongen är nu slut och fy tårarna bara rinner ner när man kollar på det, en riktigt gripande serie, så jag säger det igen, om ni aldrig har sett andra avenyn så tycker jag ni klickar in på "tankafetast.com" och laddar ner andra aveny, för ni missar något annars, jag lovar!


bjuder på en gammal bild.


SOV DAX.

nu har mina fina nötter åkt och jag ska nu äta lite mat och sedan sätta på en film och somna.
imorn blir det en fika i stan med grabbsen.


o'boy kan nog vara bland det godaste som finns.


FIS.

leker med alexander, marcus och rasmus.
jag och alexander är coola, det är inte marcus och rasmus.



















snygga


FIKA I STAN.

tagit mig upp ur sängen och in i duschen och nu ska jag fixa till mig lite för att åka in till stan och möta upp jossan för att ta en fika i stan. får passa på att njuta lite det sista innan skolan börjar på måndag. känns som om lovet bara flugit förbi, vart tog det vägen? men det har faktiskt ändå varit en ritkigt bra sommar.


GODMÖRGON

ligger nyvaken i sängen och kollar wallander, sjukt himla trött även fast jag inte gör något annat på dagarn än att sova, och nu har jag även fått svårt att andas, och hostar som fan, bästavän som smittat mig!? haha. puss

VÄRLDENS BÄSTA VÄN!

sophie jörnelius,
min ögonsten, mitt ljus i mörkret. så som du ställer upp för mig har aldrig någon annan ställt upp, så som du ler mot mig har aldrig någon annan lett mot mig, så som du skrikit åt mig har aldrig någon annan skrikigt, så som du tittar på mig har aldrig någon annan tittat på mig, så som du skrattar med mig har aldrig någon annan skrattat.
du är inte som någon annan, för du är min bästavän och som den bästavän du är har aldrig någon annan varit.
du är unik och speciell på dit sätt och det är just därför jag älskar dig obeskrivligt, som en vändning från botten till toppen tog du mig med storm!
´




jag älskar dig


TRÖTT CHEY.

mamma väckte mig klockan elva för att jag skulle vara barnvakt åt min bror. gick upp och kollade på film och både jag och min bror somnade så det va en riktigt chill barnvakt, heh.
nu ligger jag i sängen och lyssnar på chill musik, för är fortfarande galet trött efter den hårda helgen.


i fredags.


ja, det var en hård kväll!


i lördags.
sophie jörnelius, jag älskar dig!


FIN BESÖK.

blev inte så mycket fin tittande, för efter en stund kom rasmus, alexander och joel hit.
vi gjorde inte så mycket egenteligen, typ mest satt och snacka skit, heh.
nu är jag ritkigt trött så ska sätta på en film eller bara lyssna på musik och sooooova!


godnatt


I SOFFAN.

ligger i soffan sjukt sleten efter en riktigt rolig helg, roligaste på länge om jag ska vara ärlig. nu ska jag kolla på "allt för min syster" och typ somna, dö trött! puss

CHILL I DILL

igår var det fest hos maria, riktigt rolig kväll faktiskt. blev dock rätt hastigt avslut på det hela. men jag och sophie drog hem till henne och väntade på att få skjus till max, så henke, marklund och grip kom och hämtade oss så åkte vi och käkade på max, sedan tillbaka till sophie med grabbsen. va riktigt chill. nu ligger jag vaken ocg sophie sover som vanligt.. riktigt sugen på bara en chill dag, så tror jag åker och tar en 20 minutare senare. puss.

TAGGAR I SOPHIES SÄNG

ligger i sophies säng i väntan på att hon ska bli klar i duschen så jag kan duscha.
igår va kvällen helt amazing och idag kör vi likadant igen!
klockan elva i morse åkte jag och sophie in till max för att käka, tjocka!? ja..
sedan lite fix på a6 och nu har vi vilat oss i form inför kvällen.
så vi ses i dimman.


åååh porrig bild!

PARTEY.

ska dra mig mot bästavän för lite fix och sådant inför kvällen.
sedan bär det av mot festligheter, hoppas på en mycket trevligt kväll.
bloggar förhoppningsvis underkvällen eller när jag kommer hem.




sleep all day and party all night!


CHILL I JOSSANS SÄNG.

igår åkte jag och jossan till stan och fixade lite saker, sedan blev det mat på max,mums! sen åkte vi hem till mig ned mackan, joel och ralle. chillade pung satan! jossan nanade hos mig, upp med tuppen vid elva för att åka hem tilö jossan och gå ut med hennes hund. och nu ligger vi i hennes säng och jag ska snart fixa mig för att gå ut och äta på jensens med min familj. ikväll blir der förmodligen festligheter.

CHILLAR PUNG.

ligger i sängen, precis ätit hos farmor och hämtat min lön för förra veckan, caaash floow! och övningskört lite med pappsen. 
ska snart hoppa in i duschen för att sedan åka in till stan med jossi, som jag skrev innan.
sen ska jag leka med två nötter (marcus och rasmus) och vi skulle tydligen leka mamma, pappa, barn. men då måste vi göra ett först, tror jag och marcus skulle ställa upp den saken....

haha, måste bara berätta en rolig sak som hände innan när jag och pappa skulle hämta min lön.
vi åkte dit, men pappa missade vart man skulle svänga in och då skrek jag "dääär"! och pappa tog ut svängen och trodde han skulle hinna, men då kom en jävla lastbil, så pappa rätt ut på cykelbanan! hahah, jag har nog aldrig skrattat så mycket innan åt min pappa. (han har annars rätt torr hurmor)




chillar pung....


MAT HOS FARMOR.

nu ska hela familjen åka till farmor och äta middag, och sedan blir det stan och lite saker med fina josefine.


under bullbaket.


resultatet!


NY VAKEN.

efter bullbaket igår som kommer bild på senare idag, åkte jag till angelica och färgade hennes hår, sedan in till sopjie i stan. vi drog till alexander där det var lite folk, rätt chill faktiskt. kom hem runt två tiden och vaknade nu, trött!? JA! men eftersom sophie ändå ska åka och jobba snart så är det ingen idé att gå upp. idag får vi se vad som händer, updaeterar mer senare. puss.

HOS FARBROR DOKTOR.

precis varit hos doktorn, det gick faktiskt rätt bra. behöver inte opereras än iaf. ska hålla på med omslag av alsolsprit och äta medicin, så får jag hoppas att det försvinner annars blir det att opereras.
nu sitter jag här svin trött, så hade tänkt att lägga mig i sängen en liten stund och kolla på någon film och vila lite.
för sedan ska jag nog till min fina josefin och bakabullar, hihi





citerat av doktorn - " tre tabletter om dagen i tio dagar"


ETT TRÅKIGT MOBIL INLÄGG.

åkte som sagt till jossa, fixade oss sen drog vi in.till stan med maria, och shiet vilket väder det va ute, aldrig sett det regna så mycket! bild på hur jag såg ut efter den fina upplevelsen kommer imorn. i stan käkade jag och jossan och sedan gick vi vidare för att köpa present till robin. sedan kollade vi på fiskar, ska byta rum med min systrr och skulle vilja ha en stort akvarium med massa fina fiskar i olika tropiaka färger. sen vidare hemot och sen hann vi inte mer än komma hem innan johan kom och hämtade mig och jossan så åkte vi in och köote godis i stan, sen hem till jossan igen och så kollade vi film och myste, och nu är jag precis hemkommen till min varma sköna säng! imorn blir det doktorn. puss

MOT JOSSAN.

sjukt vad trött jag var när jag vaknade, sophies mobil dog igår och hon hade ingen laddare med sig, smaaart!? så jag fick ställa klockan vid elva och gå upp och väcka pluttan. nu har jag varit och köpt mat på mackmakeriet, så ska bara hem och äta sen snabbis och sedan åka till jossan min lilla kossa. (a)

MYS KVÄLL.

ätit tacos med bästavän och nu ligger vi i soffan och kollar film "raise your voice" en musik film. och efter filmen blir det att nanna kudde för imorn ska lilla sophie jobba, hihi. okej, nu får det bara bra med bloggande för ikväll för nu blrjar jag snart gråta till filmen. puss!

ÖVERNATTNING.

precis kollat film med pappa och syrran "jag vill inte leva detta livet" och ska nu kolla nya hm katalogen och sedan fixa mig för att åka hem till sophies mamma där jag och sophie ska laga tacos och kolla film och sedan sover vi där också. så himla mysigt och kan det bli bättre när bästavän är med? NEJ!




LYX MITT I VECKAN.

ligger i badkaret med släkt ljus och tända värmeljus, en bra bok och fin musik och som plus i kanten en ansiktsmask. ligger bara och tar det lugnt i min ensamhet och firar att jag inte jobbar längre. hur gött som helst, nu njuter jag verkligen!

MOT STAN.

igår var jag som sagt hos jossan och tjocka som vi är åkte vi och åt pizza, sedan kom maria och robin så vi tjattade lite ed dom om livet och saker. sedan åkte vi hem till jossan igen och kollade på film "whip it" faktiskt ganska bra. sen kom världens bästa mamma och hämtade mig runt halv två tiden. när jag kom hem slocknade jag direkt! nu sitter jag i bilen och väntar på mamma som är på vårdcentralen och sen ska vi vidare mot stan för att köpa inflyttningspresent till louise och jmmy som fyllar om mindre än en månad, så himla roligt för deras skull! ska också försöka få med mamma och kolla ny säng till mig. puss.

MOT JOSSANKOSSAN!

ska fixa till mig lite och sedan åka till min fina jossankossan och kolla film och mysa. kan ju inte bli en bättre sätt att avsluta veckan. det har varit en hård vecka så måste chilla lite idag, det har jag förtjänat tycker jag!


fina josefine och jag.


MOT JOSSANKOSSAN!

ska fixa till mig lite och sedan åka till min fina jossankossan och kolla film och mysa. kan ju inte bli en bättre sätt att avsluta veckan. det har varit en hård vecka så måste chilla lite idag, det har jag förtjänat tycker jag!


fina josefine och jag.


SHOPPINGEN FRÅN ULLARED.












upp&ner !?
















SPÄNNANDE SPEL!?
en köpte jag lite kuddar och annat smått.


MAAT.

blev en liten längre sovstund än jag trodde. slockande direkt när jag satte på filmen och vaknade nu. så sitter och äter lite mat, sjukt gott! (dö hungrig)
nu börjar kvällen närma sig och det är dött som vanligt i tråkiga norrahammar. längtar verkligen till jag flyttar härifrån. men men något kul ska man väll kunna hitta på, annars bli det tjockis kväll framför teven med familjen.

BILD SAKNAS


HOPPAR NER I SÄNGEN.

är riktigt trött så tar och hoppar ner i sängen och sätter på en film och vila, i mitt fall kommer det bli som vanligt att jag säkert kommer somna. men vad gör det om 100 år?


film- wallander, bröderna!


CHILL DAG.

eftet jobbet igår var jag ute och gick en sväng med mamma.
sen vidare till sophie för lite fix och sedan blev det lite fest i ljungarum, det var riktigt trevligt. vi badade och hade allmänt kul! sedan blev det maxmat med maria, sophie, bollen, pontus och simon.
och sedan lite gott bilåkande.

nu har jag precis varit i stan och fikat med mamma och köpe en rullgardin till mitt rum så jag äntligen kan få sova länge! (kan inte sova när det är ljust).


bild på mig och sophie från i fredags.


maria, sophie och jag igår.


badade i jacuzzi (stavning!?)


MOT JOBBET.

sorrt för den usla uppdateringen igår, men hade fullt upp hela dagen. och se på kvällen skulle jag och sophie festat, men så blev det inte, det blev max mat och åka supra iatället. men det funkade ju rätt bra det också faktiskt. nu sitter jag i bilen på väg till jobbet får några timmar. sen ska jag hem och vila mig i form till kvällen, då jag hoppas på fest med bästavän! men vi är ju partypinglorna själva så räkna med fest, hehe. ska också ta mycket bilder från och med nu när jag äntligen hittat min kamera laddare, hehe. puss

OTROLIGT TRÖTT.

är riktigt trött idag.
kollade på film igår med fina felicia och vi somnade i soffan, mysigt.
nu har hon åkt hem och nu ska jag börja fixa mig lite för lite jobb och försöka städa lite det sista innan mamma och pappa kommer hem idag, ändå har jag hållt med hyfsat rent hela tiden ändå. duktiga jag!


nyvaken = fastnar inte på bild!


FILM MYS

marcus, robin och felicia har varit här ikväll, vi har kollat på film och haft redigt roligt.
nu ska jag och felicia typ kolla film eller något och sedan sova, båda ska upp med tuppen imorn!
mer uppdate imorn.


PÅ TOPP!


galen chey taggar halmstad om en vecka!


DUKTIG CHEY!

jobbat, ätit hos farmor varit på vårdentralen och städat huset.
jag är faktiskt en redigt duktig chey egentligen, heh.
nu sitter jag och väntar på att jimmy and the gäng ska höra av sig så får vi se vad vi hittar på för något roligt.
sen blir att träffa marcus och robin tonight, alltid lika roligt med de två nötterna!


TRÖÖÖÖÖTT!

är redigt sjukt jävla trött! efter att marcua och robin varit här åkte jag calle och alle först till tabergs topp och sedan till shell. kom hem runt halv fyra tiden, och fy fan vad trött jag är! så nu väntar jag på att famor ska komma så skaa jon göra in mig till jobbet för lite jobb, dock bara två timmar för ska till vårdcentralen. men mer om det senare. puss

SÄLLSKAP!

äntligen!
marcus och robin kommer hit en sväng och drar en rulle. yey äntligen får jag lite fint sällskap.



TRÅÅÅÅKIGT!

sitter helt själv hemma och har döts tråkigt.
finns verklign ingenting att göra, alla jobbar tidigt och sophie jobbar sent, fyy..
bara jag som jobbar perfekta tider, haha!






en jäääävligt uttråkad louice!


LÄÄÄÄSKIG NATT!

när jag kom till felicia så började det plinga på dörren, och banka på fönster! svin läskigt. så det blev att ringa dit snälla alexander så han va där tills jag och felicia hade somnat, sååå snäll!
idag var jag verkligen inte pigg, sjukt förkyld och hostig plus att jag säkerligen hade feber inatt, usch!
nu har jag precis kommit ut ur duchsen och ska fixa mig i ordning för snart kommer det fint folk.
riktigt sugen på grillning.


bild i repris.


ÖVERNATTNING MED FELICIA.

ligger i sängen hemma hos felicia med henne. blev en liten spontan övernattning, och sånt gillar vi spontan som jag är! nu ska vi snacka massa skit och sen sova. upp tidigt imorn för lite jobb, härligt när pengarna rullar in! puss / louice.

I VÄNTAN PÅ PIZZA.

sitter hemma hos mig med gitarr kåte killen jimmy och väntar på att johan och tummen ska komma med pizza, mums!


old picture.


VARM DAG.

precis hemkommen från jobbet och en sväng på a6 med farmor. fick med mig ett par jeans shorts från jc hem.
nu ska jag troligen åka och sola/bada med coolingar.


YEAH!



hur sugen blir man inte på att åka utomland när man dunkar denna låten dagarna i enda !?


vamos a la playa.

efter lite solning och mat på vätterstranden kom fidde och hämtade oss, så åkte vi till max och köpte glass, mums! efter så åkte jag och sophie hem till mig och chillade och dunkade musik som aldrig förr! vi blev ruggigt sugan på att dra utomland också. kanske dax att spara pengar tills nästa år så man kan dra på en redig utomland resa med bästis!
nu sitter jag själv och dunkar musik och äter mat, ska snart hoppa in i duschen och sedan dra mig mot sängen, ska försöka gå upp tidigt imorn och sola lite innan jobbet.


får vara lite nyttig emellanåt.

utomlands sugen tjej!


VÄTTERSTRANDEN.

vaknade vid halv ett idag av att sophie ringde och väckte mig, och det var strålande väder ute så vi bestämmde oss för art åka in till vätterstranden. så ska alldelsea strax åka och sedan hämta thai mat att ta med till stranden, mycket mysigt puss.

HAPPY ENDING.

ligger nu i soffan och kollar på "dating in the dark" och då får man verkligen tänka efter, hur myckt gör utseendet egenteligen? jag tror nog att det gör en hel del. fast man vill verka duktig och säga att det är insidan som räknas. men när man kolla på detta programet så förstår man hur mycket utseendet gör.
nu ska jag iaf krypa ner i soffan och lägga mig till rätta och kolla på andra avenyn som vanligt, hah.


dålig bild från igår.
godnatt alla.


RSS 2.0