TACOS MED VÄNNER.

hann inte mer än att komma innanför dörren innan jag åkte iväg igen. jag, jimmy, lollo och berra åkte till johan och kollade på en film ( i detta underbara vädret, ja! ) sen drog vi hem till mig och käkade tacos och snackade skit.
nu sitter jag och chillar i min ensamhet med lite musik och en ansiktsmask. rätt avkopplande efter all stress nu det senaste med jobb och så.
har inte hunnit ta bilder på sakerna jag köpte i ullared med det kommer imorn när jag har lite mer tid.


take care!


ULLARED.

sitter i bilen på väg hem från ullared. jag och johan har varit några timmar på ullared, riktugt trevligt! bild på det jag köpte kommer upp när jag kommer hem. ikväll blir det att umgås med fint folk. puss / louice

FIKA.

vaknade upp i soffan med jennifer efter en riktigt trevlig kväll igår.
blev dock mycket sent. runt fyra tiden satte jag, jennifer och berine på "sandor/ida".
och nu har jag precis städat lite och ska ju börja fixa mig för att åka in till stan och ta en fika med min mycket saknade kusin rebecca, så det ska bli mysigt. sen efter det väntar jobb.




jag & rebecca.


MED JENNIFER OCH BERNIE!

sitte med jennifer och berine och chillar, riktit soft!
hopppas, hoppas, hoppas att det kommer max mat!











lovley!


NU KÖR VI!

ikväll är det röj som gäller och ingenting annat!


BÖRJA FIXA SIG.

hem kom från jobbet för en stund sen och nu har jag hunnit plocka undan lite och käkat.
så nu ska jag börja fixa mig inför kvällens festligheter. vi får se vart kvällen tar oss.
hade tänkt ta mycket bilder ikväll men jag hittar inte min kamera laddare, så får se hur det blir med det, hehe.
men nu kör vi!


SKÅL!


MOT JOBBET.

klar fixad för lite jobb idag, bara några timmar så det är chill.
efter jobbet ska jag hem och städa och plocka iordning eftersom jag ska vara själv hemma ska jag städa redan idag och sedan hålla ordning hela tiden, så blir det inte så jobbigt sista dagen innan mamsen och papsen kommer hem.
sen ikväll blir det nog lite partaj med sophie. mer om det senare, nu ska jag kolla ett avsnitt "aa" innan jag åker.





ha en bra dag, allihopa!


TIDEN FLYGER FÖRBI.

oj klockan är snart två, tiden bara flyger förbi när man har kul, som jag faktiskt har här hemma i min ensamhet, haha.
ska sätta på en film nu och försöka sova, vilket i mitt fall brukar ta tid. så nu blir det lite "andra avenyn" ansnitt som gick för några år sedan som jag har laddar ner och börjat och kolla om från början, riktigt bra!




godnatt and fuck off! (tills imorn, hih)


SVAR PÅ KOMMENTAR.

från och med nu kommer jag att svara på alla kommentarer.
antingen om ni skriver eran mail så kommer jag att svara på de frågor ni ställer där eller så svarar jag bara med en ny kommentar eller här på bloggen om det är en fråga som rör just mitt bloggande!
så i och med att jag tar mig tid att svara på era kommentarer så tycker jag ni ska kommentera mycket. kommentera mycket vad ni vill läsa om ni bloggen, om det är för mycket av något eller för lite av något, skriv det så ändrar jag det genast! för det är ju för er jag bloggar.
kanske ska ha en frågestund, vad tycker ni?




jag är på topp!


FÄRGNING KLAPPAT OCH KLART.

precis hemkommern från sophie för en lite pratstund ute på hennes altan, mysigt att prata med bästis nu efter ett lång uppehåll från henne.
jennifer färgade ju också mitt hår, så nu är jah super blond blev också färning av hårförlägningen så det skulle passa in i mitt hår också, så nu är jag super nöjd. är dock lite kvar av utväxten som vi inte fick med, men syns inte så väl, så det får jag vänta med ett tag och färga.


före


efter.
bättre bild kommer imorn.


FÄRGNING PÅ G!

snart kommer jennifer och då är det äntligen färgning som gäller!
hejdå utväxt!


DAGENS SHOPPING.

hittade ju som sagt  lite saker på stan idag så tänkte visa det nu.


rosa spets klänning från once.


svart högmidje kjol från nwe yorker. (framsida)


(baksida)


PÅ VÄG HEM.

sitter i bilen på väg hem från jobbet. handlade mat till veckan och det blev mycket gott när jag ska bestämma, dock bafa jäkligt enkla saker, haha min matlagnings kunskap är inte den bästa. nu ska jag hem och skrubba huden och duacha, och sedan vid åtta kommer jennifer och ska färga min förbannade utväxt, ska bli skönt att bli av med den!

I VÄNTAN PÅ BUSSEN

på bussen mot stan träffade jag min efter längtade sophie, så vi gick en liten stund på stan innan hon skulle gå iväg och jobba. sen fortsatte jag min jackt på en kjol och hittade en, men inte ritigt sån jag ville ha, men den får duga så länge, hittade också en söt rosa liten spets klänning. nu sitter jag och väntar på bussen som ska ta mig till jobbet för ett par timmars arbete.

MOT STAN.

färdig fixad för wörk, men innnan jobbet blir det en liten tur nere på stan som jag skrev innan.
och på vägen in ska jag nu komma på allt jag ska handla till kommande vecka, jobbigt för jag hatar verkligen laga mat, så kommer säkert äta ut nästan varje dag i vilket fall.
now i'm goning to the bus.




söt chey 95


MORGON PIGG.

vad händer med mig? har jag plötsligt blivit morgon pigg? vaknat innan tio varenda dag det senaste. vill ju sova länge medans jag kan.
aja, nu hade jag tänkt att skriva en "matsedel" eftersom jag ska vara hemma själv kanske länge så måste jag ju ha mat, så ska åka och handla med mamma sen, hade även innan jobbet också tänkt att köpe en ny högkjol och något snyggt linne, vill uppgradera mig lite till helgens festligheter.


jag när jag stor handlar? haha


TRÖÖÖTT.

kvällen har ju inte riktigt regerat ikväll, så intar sängen för några timmar sömn, hade dock tänkt att överaska jimmy med ett trevligt samtal tidigare än väntat, haha! får han igen för alla gånger han väckt mig!
men nu blir det att kolla på någon mysig film och bara gosa ner sig i täcket och sova min underbara skönhetssömn, hih.


det bor allt en djävul inom mig, hihi.


TAGGAR FÖR FULLT!

sitter och laddar ner massa musik till ullareds resan som ska ske på söndag, drar nämligen med mig johan dit.
så då blire allt shoppa loss ordentligt! så just nu äre högsta volymen på och massa go musik som vi ska klara oss på i bilresan dit och hem.
så har ni lite tips på riktigt bra låtar, spelar ingen roll vad det är för sorts musik så skriv det i en kommentar så lovar jag att checka upp den låten och sedan lägga en kommentar om den också, vad jag tyckte om den.


OSTBRICKA OCH RÄKOR.

blev en liten tripp till åsa med pappa och bror en sväng.
precis hemkommen från affären, ikväll blir det ostbricka och räckor, mums! jag älskar både ost och skaldjur så det passar perfekt till mig. sen lite senare kanske det blir hårfärgning beroende på jennifer dumma jobb, annars får vi se vad kvällen har att bjuda på.


everything is perfekt!


PÅ TOPP.

är verkligen på topp idag, vet inte vad det är med mig men har iaf redan varit ute oh sprungit och dushat och klar fixad nu väntas bara lite frukost och sedan vide mot jobbet för ett par timmar.
det tynger mig att på fredag åker hela familjen bort och jag får sova hemma helt själv i en vecka, usch jag gillar inte den tanken asså.


lever ett galet liv!


FIN DAG.

efter jobbet gick jag på stan och köpte mig en ny tungpiercing i väntan på att käka lite med jimmy,johan, tummen och lollo. sen testade vi på en 4D maskin som var på a6, rätt kul faktiskt. sen drog jag och johab till tabergatopp för att äta glass, och nu sitter vi alla här hos jimmy och gör inte allt för mycket faktiskt. börjar bli riktigt trött så kanske är dax att bege sig hemmåt och chilla lite. puss / louice.

JOOOBB.

off to wööörk!


GODMÖRGON.

skönt att sova ut lite, vaknade halv tolv och var fortfarande dö trött, usch.. :(
nu snart ska jag ta mig något att äta och sedan damsuga mitt rum.
för sedan lite jobb som ska göras, och pengarna rullar in som det ska och jag bara älskar det!


I miss my other half


HOS JOEL.

sittet hemma hos joel med alexander och kollar fast five. men snart kommer skjusen och då ska jag hem och nanna kudden för om fyra timmar ska jag väcka jimmy, men sen ska jag somna om riktigt gött och sedan upp ochvjobba. puss godnatt. / louice.

SING IT FROM THE HEART.

precis hemkommen från jobbet och har precis ätit macka från mackmakeriet med syster, dock var det jävligt starkt så gick knappt att äta alls, haha men det slank ner det också.
nu väntar jag på att lilla jimmy ska höra av sig, så ska jag la leka lite med honom, får se vad vi hittar på. rätt gött väder ute så kanske åker iväg och chillar någoonstans? vem vet, vi har våra spontana ideér. så det kommer nog uppdatering om vad vi hittar på för kul.



ja, alla har ju sina snygga stunder!


DUKTIGA JAG.

städat rumte fixat mig och ätit och jag ska inte åka till jobbet för äns om 40 min. känner riktigt skönt att för en gång skull inte behöva stressa iväg.
sitter och lyssnasr på goa gamla party låtar, och blev riktigt taggad på parteeey! så i veckan eller i helgen får det faktiskt bli en redig party natt, för det var länge sen jag var med om en galen partynatt!











bara några av alla galna partey nätter!


NY VECKA.

nu är det slut på allt mobilbloggande och ska börja med mycket bilder och så.

ny vecka och jag ska fortsätta att jobba, rätt gött ändå faktiskt det är ju pengar som rullar in. gött!
ska ta mig något att käka och sedan om jag hinner ska jag försöka städa rumet lite och sedan åka in till jobbet.


livet är är på topp!


JIMPAS PLACE.

sitter hos jimmy med lollo och tumme och glor på teve och jimmy spelar piano. (ja, gay varning!) det är grymt segt faktiskt. men får se vad som kommer hända mer ikväll. puss / louice.

JOBBLÖRDAG.

är rätt seg idag faktiskt, och kvavt är det ute och det bidrar till huvudvärk, som är så himla typiskt eftersom att jag ska jobba om cirka en timme. så får ta mig en alvedon och se om det hjälper. ikväll väntas chillkväll det är en sak som är säker. puss / louice.

MOT JOBBET!

ska snart dra mig till jobbet för ett par timmars arbete. har ju dock rätt chill så, men inte att vara ute de två första timmarna när det är piss väder.. usch! aja, men uppdatering senare! puss / louice.

NAKEN I MIN SÄNG.

ligger nu äntligen i min säng efter en lång dag. först var det jobb docl började jag sent så det va okej. efter det kom jmmy och hämtade mig i vanlig ordning, haha. sedan hem till honom med johan och kolla film, mysigt som bra den med mina fina grabbs. sedan blev det lite maxmat fick dock riktigt ont i huvudet så åkte hem och vilade mig ett par timmar innan jag drog en sväng till alexander. och med min vanliga otur spöregnade de och åskade, blöt! men imorn väntar jobb igen, tidigt.. så nu blir det att somna till andra avenyn. puss / louice.

I WILL ALWAYS REMEMBER.


från och med nu kommer jag bli egotrippad!
har lagt ut så mycket energi på folk som egentligen inte bryr sig
så trött på att aldrig få tillbaka
trött på att alltid spela glad
de dagar är över och egot är här
säg vad ni vill.
i'm just myself.

"jag kan inte äns gå utan din luft i mina lungor."


ANDRA AVENYN.

ligger i sängen efter en heldag på jobbet, en grillkväll/tevekväll med dom bästa. så nu ligger jag och kollar på andra avenyn som är så himla bra! känns som man lever i den världen när man tittar på det, det är så verkligt som om det verkligen finns folk som lever så. så har ni inte sett ladda ner det och kolla NU! puss / louice.

I CAN'T GET IT OFF MY MIND.

jobbar för fult, eller ah jag har satt lappar på bilar, inte det roligaste kanske men det är iaf pengar. och nu ska jag bege mig mot ica maxi för att stå och dela ut lappar, pust.. tiden går så himla sagta också. men får hoppas det blir ändring när jag kommer dit. sen när jag slutar kommer jimmy och hämtar mig, så åker vi hem till honom, så får vi se vad som händer, inte direkt på humör idag så får se vad jag orkar med. puss / louice.

CHILLAR PUNG I SÄNGEN!

ligger i sängen och chillar pungen och kollar på andra avenyn. efter jobbet idag åkte jag hem och firade syrran sedan vidare hem till jimmy, vi käkade pizza och kastade pil och glode på film. redigt soft dag. mer update imorn. / luss louice.

PAIN.

I do not know what hurts the most, what you said or that you are no longer at my side.


PÅ TOPP.

vaknade 11.20 av att jimmy ringde och väckte mig för han trodde jag hade försovit mig eftersom han trodde jag började tolv. gulligt att han bryr sig iaf.
nu har jag precis duschat och ätit frukost så nu ska jag börja fixa mig och sedan bär det av mot jobbet och dra in lite money.


jimmy,lollo och jag.
ni gör mina dagar värda!


MOBIL BLOGG - SOFFAN.

precis kommit hem från mitt andra hem, haha. har typ "bott" hemma hos jimmys mamma sen i lördags eftersom dom är bortresta. och vi har så roligt, lagar mat, kollar film, kastar pil, slås och har det allmänt trevligt. och imorn väntas ny jobbdag och sedan hem till "ulles place" och käka middag, så mysigt.

GODMORGON.

ursäkta för den kassa uppdateringen igår, men min dag bestod bara av att gå upp duscha och sen kolla på andra avenyn ända fram tills klockan sex typ då jimmy och johan kom och hämtade mig, så åkte vi till sophie och där chillade vi bara mest, tog en och annan kall, och där var också angelica, wille, hannes, tummen och berra.

nu ligger jag helt ny vaken i sängen och ska slå på andra avenyn snart hade jag tänkt och kolla på det en stund innan jag ska åka och jobba några timmar.


vovvsen var där och underhåll med lite elgitarr!


MOBIL BLOGG - HOS JIMMY.

sitter med jimmy, lollo, joha., tummn och berra hemma hos jimmys mamma och gör inte ett skit. så vi får väll se vad som händer är ju ledig imorn så något kul får det väll hända. mer uppdate senare om vad som händer/hänt. pöss / louice.

MOT JOBBET.

precis klar fixad och nu sitter jag och ska snart dra mig mot jobbet för ett par timmar.
känns ganska gött att börja jobba klockan två ändå så slipper man gå upp så tidigt.


yeah, min snygga jobb tröja.


MOBIL BLOGG FRÅN SÄNGEN.

oj, det har blivit en väldigt lång paus från bloggandet nu, men inte haft drivet till att blogga riktigt. men nu är jag på topp så imorn börjar jag blogga för fullt igen. pöss / louice.

RSS 2.0