DUKTIG DAG.

idag är det duktiga dagen tycker jag.
kom hem från skolan för ca 40 min sen och jag har redan hunnit sätta mig och plugga, det känns skönt! ligger efter med så mycket så ska försöka göra klart lite idag hade jag tänkt, och sedan hade jag tänkt att städa lite på mitt rum, för det börjar verkligen se hemskt ut! (som vanligt då iofs) det är konstigt att jag aldrig kan hålla det rent på rumet, haha.
sen hade jag tänkt att färga håret, saknar faktiskt mitt bruna hår, så det blir nog att färga tillbaka det.



satsar på detta håret i fortsättningen.


DÅLIG UPPDATERING

det har varit dålig upodatering det senaste, men det beror på att jag har haft ont i huvudet två veckor i streck och pallar då inte sitta vid datan.. men jag får börja ta tag i bloggande nu iaf, för joels skull!min trogne läsare. kom iaf precis hem från bio med min fina angelica, vi kollade på den stora succén " hur många lingon finns det i världen", den rekomenderar jag verkligen, helt sjukt bra film! men nu väntas sängen och en film, så hörs vi morn. / puss l.

GODMORGON!

godmorgon allihopa!
förlåt för den dåliga uppdateringen, men igår efter vi hade kollat på innebandy så åkte vi lite med henke och marklund, så jag kom hem runt tre tiden, och då var ju helt död, så det blev ingen bloggning, och sen skulle jag upp vid halv åtta för att samlas, för att spela fair play cup.
så var inte hemma på hela dagen, och igår var jag lika trött när jag kom hem efter att ha spelat innebandy hela dagen!
och svart bär det av igen, bara äta lite frukost och sen taggar vi om för nya matcher idag!
KOM IGEN NU BRUDAR!


KOLLA INNEBANDY.

igår ar det studiedag och då åkte jag, anna, henke och marklund till linköping till cloette fabriken, så nu har man godis för hela året, haha.
nu ska jag och angelica in till stan för att kolla jiks först kval match, och sen får vi se vad kvällen bjuder på, kanske inte nåsot större skulle jag tro, tidig upstigning imorn, ska ju spela fairplay cup!
men nu måste jag spriiiinga till bussen!

PUSS


STUDIEDAG.

studiedag idag, himla skönt med en paus från skolan idag faktiskt.
tänkte ta en liten sovmorgon, men den blev inte så lång, vakande runt tio och sen gjorde mig en sjukt god frukost, sånt man aldrig hinner med annars lixsom.
och det är ett himla fint väder ute idag, riktigt skönt, kanske ska ta en promenad eller något senare om jag hinner, men nu väntar duschen, så uppdaterar jag mer när jag vet vad dagen har att erbjuda.



jag älskar min bror.


SEG ONSDAGS KVÄLL.

jag sitter hemma på en onsdag och är ledig imorn, detta är illa.
usch, så sjukt tråkigt, hade ju tänkt göra något kul idag, passa på medans man är ledig imorn lixsom, men icke sa nicke. får la försöka hitta på något kul vid datan (fast det finns inget) får la blogga mycket ikväll eller något, jag vet inte, något måste det ju finnas..

BILDBOMB!








utråkad chey, ja!


BRA DAG.

idag är en bra dag, dagen har gått riktigt fort i dag i skolan, skönt! tog en trip till taberg med min raceer med anna på lunchen för att tjocka sss på tigriz, heheh.
snart väntar ett ljuvligt utvecklingsamtal, nej usch! hatar såna dära. men får väll hoppas på det bästa, ska in och läsa vad alla lärare har skrivit om mig i de olika ämnerna.

och vet ni?

IMORN ÄR DET STUDIEDAG, SKÖÖÖÖNT!


saknar mitt bruna hår lite faktiskt.


MOT SKOLAN.

precis klar och ska nu åka till skolan, och min pappa är så snäll så han kör mig.
idag är det också en kort dag i skolan, skönt! och det ska bli bättre uppdatering idag, absolut.
efter skolan bär det av till angelica en stund och sen ska jag träna, äntigen.
vi hörs antingen i skolan eller när jag kommer hem.


SLITEN.

huvudet värker och jag är allmänt sliten, asså usch vad trött jag är. varit först i skolan och sen hem och sova, sov riktigt länga idag, det var riktigt skönt! synd bara att man är pigg nu, eller kroppen är riktigt trött men huvudet är på topp, tyvärr. ville verkligen sova tidigt idag, men icke det.
och tidigare blir det ju inte heller, kom på att jag måste duscha ikväll oxå, eller får det bli tidig uppstigning imorn? hmm.. (vet att ni tyckte det var intressant.) nej, det får bli tiiiidig uppstigning.

ligger i alla fall i sängen nu och bara kopplar av, mycket tankar i huvudet just nu. men som tur är så har jag alla mina underbara vänner som finns där och ställer upp. tack så mycket för ni finns, ni är världens bästa!



jag älskar er.

http://www.youtube.com/watch?v=ca9ub9rpNK4


DET VAR EN GÅNG EN FJORTIS...


FIN HELG.

det har varit en riktigt händelserik helg, både bra och dålig.
efter att jag och sophie varit ute och ätit på jensen så hämtade fidde oss, så åkte vi lite bil med han, vi körde "bilköragömma", ganska låter töntigt men det är faktiskt redigt kul, hehe.
sen kom henke och hämtade mig, sen åkte vi hem till honom och jag spenderade oxå natten där, mysigt.

upp tidigt på lördags morgonen, för match på gränna, riktigt roligt match, fick även oxå sätta en denna matchen, härligt!
sen åkte jag och handlade tacos med fina mammsen, och lagade oxå maten, duktig som jag är (inte för det är så svårt att laga,) men det är ju tanken som räknas, eller hur?
sen fixade jag i ordning mig och sen blev det lite festligheter, men inget större. började med en riktigt bra helg, slutade inte riktigt lika bra..

idag vaknade jag upp hos angelica min fina, vi har inte gjort någonting, bara luggigt i sängen och kollat film och myst, riktigt skönt det oxå faktiskt! nu ligger jag i sängen och lyssnar på fin musik och tankarna bara flyger runt i huvudet på mig, allt är upp och ner just nu.
men denna helgen får avslutas med en film, för nu orkar jag inte mer. på bara några få sekunder kan det bästa man hade vara borta.


saknar gammla tider.

even the best fall down some times.


JENSENS BÖFHUS.

ikväll ska jag äntligen få träffa min fina sophie, var sjuka länge sen eftersom hon har både varit sjuk och sen luggit på sjukhus, så det ska bli så kul att äntligen få träffa henne.
och vi har alltid så mycket att prata om så det blir att gå ut och äta på jensens böfhus ikväll, det är såå himla gott alltså. har ni aldrig ätit där, då har ni missat något. så jag rekomenderar er som letar både bra och gott matställe, men samtidigt ganska billig, det är jensens.
blir nog en outfit bild innan jag drar, och sedan kanske jag bloggar från mobil där, men tills dess får ni ha det så bra!



snögga b-rudar!


HEMMA FRÅN SKOLAN.

hemma från skolan idag på grund av att det är sånt dåligt väder och det är ingen i min klass som kan ta sig till skolan. och jag vill ju helst inte sitta helt själv i skolan, så jag blir hemma idag. som tur hann jag inte direkt fixa mig, så det är skönta att gå en heldag osminka för första dagen på länge, känns bra för hyn.

klockan är bara tjugo i tio så det finns inte direkt så mycket att göra så kryper ner i sängen igen och sätter på en film och myser och längtar!




ÄCKLIGA SNÖ.

jag som trodde snön skulle ha försvunnit nu, och precis börjat plocka fram vårkläder, och så kommer den äckliga snön tillbaka!? hallå det är den 18 mars och det börjar snöa!? vad är det för fel på det äckliga sverige? nu vill jag utomland, och det är nu nu nu nu!



bild jag tog i december, borde inte snön vara borta nu eller!?


PIGG SOM BARA DEN.

klockan är snart halv tolv och det känns som det vore dax att sova snart så man inte försover sig imorn, först idrott och då är det powerbox som gäller och det vill vi inte missa, lite gratis tränign och sen väntas fysik prov, och där kunde jag gärna försovit mig, det är verkligen ett meningslöst ämne!
ska iaf försöka sova även fast jag är super pigg, sätter på en film och bara chillar så somnar jag väll till slut. det blir bröllopsfotografen.



redigt gammal bild, men man måste bjuda på sig själv lite ibland oxå.


BRÄNN UPP SKOLAN!

asså skolan tar seriöst kol på mig, och speciellt när man alltid har tusen prov och ligger efter i hälften av alla jävla kuk saker! usch jag blir så jävla lack, varför finns skolan? t.e.x matten, vem fan har användning av att kunna räkna med x och y och sån skit? det kommer man ju för fan aldrig använda!? t.e.x i historia, vem fan behöver veta all onödig fakta om andra världs kriget. och i fysik vem fan vill äns veta om hur många elektroner det finns och vad det nu heter!? asså ingen, vafan är det dom inte fattar, det är ju för fan ingen som är intresserad och om man nu är det så finns det ju för fan på internet, är ni från stenåldern eller!?
så snälla, bara bränn upp alla skolböcker, bränn skolan för det är seriöst ingen som är intressear av det!
om man nu ska gå i skolan så ska man börja direkt på gymnasiet så man lär sig något som man tänker satsa på, nu lär man bara sig onödig skit!


SOVIT IGEN.

jag kan verkligen inte sluta sov efter skolan asså, somnade nu igen och vakande precis så nu blir det att ligga i sängen och dra sig med en film eller liknande. hade egentligen inte varit fel med på promenad i detta sjukt underbara väder, men det får vänta för tillfället, nu blir det beck - advokaten och kanske fläska med någon gott? NEJ! jag ligger i hårdträning, och då äts inget sånt. duktig flicka.







någon är på trötthumör!?


MOBIL BLOGG - HISTORIA.

sitter på historia lektion och kollar på någon tråkig film om krig, så jag tar och målar mina naglar istället, rosa! och i fall någon ville veta så är jag sjukt hungrig! / L

EN NY DAG.

ännu en ny, usch! men det är fortfarande en dag närmare helgen som tur är. men att man aldrig får sova ut, usch det gör min fan arg, hatar verkligen att gå upp så himla tidigt, och inatt kunde jag inte sova helller, så ah. är verkligen ingen morgon människa direkt, så där dissar jag tidiga uppstigningar!


MAGEN ÄR MÄTT OCH BELÅTEN.

precis fått i mig den goda maten från max, åh det var riktigt gott efter inte ha ätit på hela dagen typ.
nu ligger jag i sängen och ska strax somna till en film, vilken det blir det får vi se.
film tips kanske?



gonatt alla söta läsare!


FLÄSKAR PÅ IKVÄLL.

känner en smak hunger i min magge, och jag haf inte fått någon mat på hela dagen, skolans mat är sjukt äcklig, pappa är "döende" (alltså förkyld) mamma är inte hemma och själv har man inte matlagnings kunskaper så det får bli att vänta på att mamma ska komma hem för mammsen har med sig max hem, så himla gott!
så det blir till att fläska redigt samtidigt som man kollar på dagen höjdpunkt, big brother.



+



=
EN FRUKTANSVÄRT GLAD LOUICE!


VÅR VÄDER.

vilket härligt väder det är ute idag asså! våren är verkligen på väg, så jag stänger av filmen och drar med syrran ut på en promenad ut i det fin fina vädret, helt underbart asså.
kan livet blir mycket bättre just nu?





brillorna på!


BRÖDERNA KARLSSON.

hemma efter en ganska chill dag i skolan, hade glömt bort att vi hade nationeltprov i biologi, så hela förmiddagen gick till att göra det och det gick ganska bra tror jag. skönt att ha det avklarat!

nu ska jag även fast det är världens finaste väder ute, lägga mig och kolla på film. bröderna karlsson blir det,  började kolla på den igår, men somnade så det blir idag igen!


TO DAY IS A GOD DAY!

såg att jag fick väldigt mycket kommentarer på mitt förra inlägg, riktigt riktigt kul! hinner dock inte svara på dom just nu. men fortsätt så nu och fortsätt att läsa min blogg för jag blir så himla glad! :D

idag vaknade jag iaf och var på strålande humör, fint! så jag hoppas dagen fortsätter såhär nu även fast jag har en riktigt sur skoldag, men men..


två år gammal bild, man förändras med tiden.


PLUGG PLUGG PLUGG

känns inte så kul att plugga men med denna låten och lite oboý så oj helt plötsligt kan jag stå ut med detta en stund till!

kan inte lägga in videon, så tryck på länken.
http://www.youtube.com/watch?v=hH1qWyNsC_A


INGEN RUBRIK.

efter skolan drog jag hem till fina angelica och där blev det att kolla på bröderna karlsson och en powernap och sedan blev det träning, det gick riktigt bra idag! sen nu kollade jag precis på hockeyn och hv blev utslagna himla otur, men det är den dör förbannat snygga fasth dom är lite för bra i kassen asså.
nu tänkte jag äta lite kvällsmat och plugga inför ett författar prov imorn och så, sen en film och sova! förövrigt har det varit en riktigt bra dag tycker jag, i just go with the floo.



boy, you are always in my mind.


SOVMORGON.

jag har försovit mig, som vanligt..
men inte sovit ordentligt på hela helgen och jag kroppen är så sjukt sliten asså, usch så jobbigt.
ska tvätta mitt hår nu och sedan åka till skolan och som tur är det en kort dag idag, så himla skönt!
för sen blir det hem och ta en powernap tillsammans med en film och sedan träna ikväll, det ska bli riktiftg skönt föt jag har inte tränat på så himla länge känns det som.
duschen kallar.



han mellan två vita laka, hahhaa


äntligen hemma!

inte varit hemma sen i lördag, så nu känns det gött att äntligen ligga sin egen säng och hoppas på att sova gott inatt.
det blev ju som sagt en tripp till vetlanda för att hämta mina skor, så nu har jag äntligen fått tillbaka mina skor och slipper gå omkring i ett par båtar, pust! efter en låång tids tågåkande kom henke och christoffer och hämtade oss vid stationen och sen hem till christoffer en stund och nu ligger jag här, hur underbart som helst verkligen! surt bara att det är den tråkiga skolan imorn oxå, fyy och två prov har jag oxå så det blir att plugga på dom nu och såklart är jag alltid ute i god tid, jajemen! ne, böckerna kallar..


bild från tåger innan idag.

    även det som känns rätt kan vara fel.


MOBIL BLOGG FRÅN TÅGET.

sitter nu på tåget till nässjö för att seda byta tåg till vetlanda för att hämta mina skor som har sprungit på rymmen, ganska segt att åka nästan fyra timmar tåg för att hämta ett par skor bara, men aja, vill ju inte gå runt i ett par 42or hela året direkt så man får ju offra sig. puss / l.

MOBIL BLOGG FRÅN MATTEN.

sitter i skolan och har mattr, sådär kul faktiskt. så istället sitter jag och anna och pillar rumpa, sååå mysigt!

MOBIL BLOGG FRÅN BUSSEN.

har hunnit vara i sävsjö och det blev en super bra kväll förutom att någon tog mina skor så nu går jag runt med ett par 42or, så det blir att åka till vetlanda i veckan och byta skor, haha. sen blev det att åka och fira morfar, direkt från sävsjö till morfar, det var la lite halv segt, men det var god mat, så nu är magen mätt och go. nu sitter jag på bussen på väg till min fina jennifer, och ska även spendera natten där, hur underbart som helst! bloggar mer från jennifer stumpan! pöss/ l.

MOT SÄVSJÖ.

nu bär det alldeles strax av mot torsvik och sen vidare till sävsjö, det ska faktiskt bli skönt att komma bort från jönköping lite, och träffa alla kompisar i sävsjö som är hemskt efterlängtade!



fuck off, nu drar jag!


STRESS.

precis ny duschad och ska börja fixa mig, men har lite smått panik ska vara klar om ca 2 timmar, och har precis kommit ut ur duschen, och har inte äns börjat packa, men iofs bara vara bora över en natt, men ändå känner alltid en press över att packa och över vad man ska ha på sig, så himla jobbigt. jaja, ska iaf börja fixa mig lite nu och sen ta och käka något.
sen bär det av till torsvik för att hoppas på resebussen och sen vidare till sävsjö, ca en timmes bussresa, alltid lika trevligt. ska försöka blogga nere från sävsjö lite också, annars blir det mobil blogg.
vi hörs när jag sitter på bussen eller ett snabbt inlägg innan jag drar!




UPPE MED TUPPEN.

när man äntligen kan få lite sovmorgon så vaknar man till och med innan vanlig tid, usch jag blir så sur! så nu får det bli en film, beck - spår i mörkret, och ta och försöka sova några timmar till och sen bär det av mot sävsjö!

MOBIL BLOGG FRÅN SÄNGEN.

ligger i sängen efter en toppen kväll, först käk och hockey, sen blev det att åka en sväng med angelica, henke och någon annan. sen hem till henke och kolla film, myspys. nu ligger jag i sängen och ska snart sova, för imorn blir det sävsjö. PUSS SNYGGINGAR!

HV71

sitter nu hemma i soffan och kolla på hv, just nu går det sådär, 1-2 till aik, aj aj aj..
men vi hoppas på det bästa med en och en halv period kvar!

HEJA HEJA HV !



MÄSTER KOCKEN.

klockan börjar närma sig sex och det börjar bli dax att gör i ordning inför ikväll, måste duscha håret, sminka om mig och det allrs viktigaste av allt, jag måste börja laga maten som ska bli klar till hokeyn, det blir potatisgratäng med kött och b-sås, det låter helt underbart i mina öron,men sen är det ju jag som ska laga maten oxå och då kanske det inte blir lika gott, aja jag får göra mitt bästa iaf.



bild på mig och angelica sen i sommras.


WALLANDER

ligger i min säng och ska ta en powernap nu snart, och till det blir det en film, wallander - hemligheten. efter min efter längtade powernap kommer min bebis angelica, underbart! och om ni undrar varför jag inte lägger upp bilder i dessa inlägg är för jag ett inlägg från mobilen. och sen vill jag oxå säga krya på dig sophie som ligger på sjukan, älskar dig hjärtat!

FYSIK.

sitter i skolan och har fysik, jätte roligt verkligen, not! längtar till skolan slutar då man får gå hem och ta en powernap, sen duschen och fix, sen kommer angelica till mig sä ska vi käka god mat och sen kolla på hockey, hv71 - aik. låter som det blir en underbar kväll!

MOT SKOLAN

sådär ja, nu tar jag och dra mig mot skolan, yeeah! not.






GODMORGON.

godmorgon bloggen!
känns skönt att vakna upp och veta att det är fredag, och det innebär helg så himla skönt! men innan det blirhelg väntar en jobbig skoldag, pust.. men det är ändå okej, har ju som sagt världens bästa klass, yeh.

nej, klockan tickar på och det börjar bli dax att göran sig i ordning.



nyvaken och glad!


MOBIL BLOGG.

ligger nu i min knarande sönder knullade säng, skämt och sido. ligger nu i alla fall i min säng och kollar på film, the notebook blev det som alla andra dagar denna veckan, den filmen går verkligen inte att tröttna på asså, hur underbar film som helst, den filmen bevisar verkligen äkta kärlek. åh, blir kär bara av att kolla på filmen, jag blir kär i själva filmen, så gillar ni kärleks film så ska ni verkligen ta och kolla på " the notebook ". nu ska jag iaf snart få mim skömhets sömn, hehe, och imorn är det fredag och det innebär helg, underbart! PUSS SNYGGINGAR!

NY HEADER

nu har jag äntligen fått en ny header, så nu kör vi på detta och börjar blogga för fullt!

ville också bara säga att mitt liv leker och allt är helt perfekt, yeah!
som jag skrev för typ en månad sen i bloggen om att jag skulle bli nyttig, det har inte gått sådär jätte bra fsktiskt, men nu är jag på det igen och denna gången ska det verkligen hålla, för snart är det sommar och då ska kroppen vara där, men det är mycket jobb fram tills dess, och en stor del är träning, så från och med nu ska jag börja träna oxå, härliga jag!


slänger in en snygging bild på mig och syster, och säga krya på dig till min underbara syster!
jag älskar dig.


BACK ON TRACK!

nu är jag tillbaka efter en riktigt riktigt lång blogg paus.
men jag har inte riktigt haft något att skriva så bättre att inte skriva något alls tycker jag.
men nu är mitt humör på topp och det börjar hända riktigt mycket i mitt liv, yeah!
så börja följa min blogg på riktigt igen, för nu kör vi!


RSS 2.0