KLAR FÖR KVÄLLEN.

nu sitter jag klar för kvällen, det blir en kväll med fina människor vid sjön.
kommer bilder och inlägg under kvällen.





nu sitter den där den ska!


NERVÖS!

sitter nu i min säng och börjar bli lite smått nervös, ska snart in till stan och då smäller det! okej, det kanske inte smäller, men det kanske börjar blöda lite för... jag ska åka in och pierca tungen med sophie, har velat ha tung piercing länge och nu äntligen händer det, så det är en bra dag idag alltså.
klockan börjar närma sig fem och då är det dax för avfärd haha, åh det bara pirrar i både händer och mage, kan knappt bärga mig tills det är gjort. tycker tung pircing är så himla snyggt, stor hiss till er som har det!


sjukt snyggt.


IT´S THE END.

jaha, då sitter man här sista kvällen innan skolan börjar imorn, och jag måste säga att detta är det bästa "korta" lovet jag någonsin haft, helt sjukt jävla bra! massa underbara vänner och mycket roliga saker har vi gjort och vädret har ju inte gjort det sämre iaf. detta var det verkligen varit värt att vara ledig för.
men nu är det ju tyvärr slut, men detta lovet sitter i minnet för evigt!
LOVE





when nothing go right, go left.


SOL SOL SOL.

helt underbart väder idag igen, det går ju inte annat än att älska vädret.
mormor och morfar är här nu på lite middag, så är nu propp mätt.
ska snart börja fixa mig lite och sen blir det att hitta på något med fina lizette och sophie, mina babes.
nu kommer lizzzan hit, så får vi se när vi träffar sophie och vad vi gör.


ego, yeah!


GODNATT.

klocka börjar närma sig fem, men är forfarande inte trött, vad är felet? aja, finns inte direkt så mycket att göra i min lilla bonhåla så sätter väll på en film och säger godnatt! så godnatt på er allihopa.


i hold you closet to me.


EVERYTHING GOES DOWN.

klockan är nu 04.13 och jag är inte ett skit trött som vanligt, inte sovit alls mycket det senaste i och med att det blir ljust så himla tidigt och jag har världens sämsta gardiner mot ljus, så sovit max fyra timmar per natt, döda mig.
kvällen började iaf bra med en kvälls fika på coffehous med lizette och sophie, mina absolut älsklingar! sen kom fidde och hämtade oss, så vi har åkt bil i stan hela kvällen typ, dock inte lika mycket bilar i stan som det va igår, hahah. så kvällen har varit toppen! så kom hem för en stund sen och nu ligger jag i sängen och allt bara snurrar i huvudet på mig, vet inte riktigt vart jag ska ta vägen längre, när en sak når upp till toppen då går en annan till botten. jag blir så trött på skiten, som jag sa och jag säger det igen döda mig.





vad hade jag gjort utan dessa fina människor!?
jag älskar verkligen er, obeskrivligt.


GODMORGON. (MOBILBLOGG)

ligger nu ute i solen och bara tar det lugnt. sovit sex timmar på två dygn och är fortfarande inte trött, haha. men man kan ju bara inte ligga inne i detta vädret för det är ju så gött och bränna det får man ju! idag får vi se vad kvällen erbjuder egentligen sista dagen på lovet man kan göra något kul i och med att vi är lediga fram tills måndag. så mer uppdatering när jag vet vad som händer. puss / L

GRYM KVÄLL.

sitter nu i johans bil utanför konsum med lizzan och sophie och väntar på grabbarna, sen ska vi hem till johans syster ochvgrilla, och sen blir det ännu en kväll/natt med bil ute på staden. det verkar bli en riktigt bra kväll!

ÄNTLIGEN HEMMA.

precis hemkommen från en helkvälls bilåkande, och ligger nu i sophies säng mysmys. nu blir det väll att ligga och prata en stund eller något för är verkligen inte trött. vi hörs imorn. puss / L

UNDERBARA LOV!

igår åkte jag upp till sophie reda vid tolv tiden och vi började sola redan då, helt underbart skönt!
sen åkte vi och handlade för det stod grill på schemat med massa underbara folk.

idag vaknade jag upp jämte fina sophie och vi gick direkt ut och solade (som vanligt) vi jobbar så brännan iår.
sen åkte jag hem och sov en stund, sen hoppade jag in i duschen och nu sitter jag färdig fixad och klar för kvällen, den kommer att iaf spenderas med sophie och lizette, sen får vi se vad i hittar på.



DAGENS:





linne (väldigt urigat på sidan, skit snyggt tycker jag)- gina.
dock så har jag gjort det ännu mer uringat själv än var det va från början.
jeans-gina.


LIVET LEKER.

underbar dag, luggit och pressat hela dagen i solen hur skönt som helst, och det allrs bästa med att det är sol är att men slipper hålla på och fixa sig så. blir man brun ändå.
nu ska jag dock ta och fixa till mig lite efter all solning och sedan träffa min efterlängtade maria, det ska verkligen bli kul då det var några månader sen vi hittade på något.


steek osv.


galna och saknade vän!


SOLIG DAG.

idag är det verkligen en soliga dag.
sitter nu kort byxor och linne, riktig summer feeling.
ska snart dra mig mot farmor för lite mat, sen blir det att ägna hela dagen till att ligga och pressa i solen med fina sophie, det kallar jag en riktigt fin dag.



linne- gina tricot.
kortbyxor-vila.





ny duschad och snygg. not.


JACKA.

kom på att jag helt glömt bort att visa er den nya jackan jag köpte eftersom min andra jacka hade ett stort hål.


GOD MORGON.

uppe med tuppen, nej kanske inte. men jag är uppe tidigt och det är väldigt skönt att vakna upp på en måndag och veta att det är lov, väldigt skönt!

igår var jag ju som sagt på fotboll med bästaste pappan som finns! och då kollade vi på elfsborg-aik och det blev 2-2. sen direkt efter det så hann jag inte komma innan för dörren innan angelica och hennes syster stog utan för huset och vi skulle åka iväg till sophie för att grilla, så det blev jag, angelica, lizettte och sophie som var hos sophie och grillade, mysigt mysigt!

nu hade jag tänkt att äta lite frukost, kanske ska ätas ute i det här underbara vädret?


elfsborg-aik


våran underbara mat igår.


GALEN KVÄLL.

igår började det jätte bra, vi grillade och hade det allmänt trevligt. men det slutade inte riktigt lika bra..
alla som var där vet ju hur det slutade och så, men det tänker jag inte ta upp i bloggen! lika bra det.
så idag är inte riktigt humöret på topp, så för att få lite omväxling så åker jag med pappa till borås och kollar på fotboll, och så slipper man detta jönköping för ett tag!






MYS VID VATTNET.

stressigt stressigt, skulle egentligen hunnit färga håret idag men eftersom allt bara strulat idag så har jag inte hunnit det. så det får nog bli imorn.
och missade självklart bussen nu också, men min fina vän jennifer kommer och hämtar mig istället, så snäll är hon. så vi ska upp till åsasjön och umgås med fint folk. idag är det exkt ett år sen som vi va vid åsa sjön och gjorde samma grej, så det är lite kul att man gör likadant i år igen, kanske en början på en ny tradition? hehe.
men nu måste jag fixa det sista innan det är dax att bege sig.
puss.




RUNT MUNKSJÖN.

nu bär det av till staden för att traska ett varv runt munksjön med min fina "ute och gå kompis" angelica, vi har verkligen tagit tag i det och är ute nästan varje dag, skit skönt.

idag är det ganska ruttet väder emellanåt, skulle egetligen grillat vid sjön idag, men vi får hur det blir med det, inte jätte bra väder för det kanske, så vi får se. men mer om kvällens planer när jag kommer hem från staden, för nu måste kila iväg till bussen.


MAT HOS FARMOR.

aldrig mer att jag hjälper mamma i trädgården, fy. bara skar mig på allt jäkla skräp ja usch!
nu ska jag iaf börjar fixa mig lite grann och sedan åka till fina farmor och äta middag, jag verklien älskar farmors mat! mums.



det börjar blir sommar ute, och jag verkligen längtar!


DET RULLAR PÅ NU.

förlåt för dålig uppdatering, men har varit ganska mycket i skolan nu in i det sista innan lovet, men nu är det iaf lov och då lovar jag att det ska bli jätte mycket uppdateringar och ska ta fram kameran så det blir att fota mycket om vad jag gör.
så håll koll på bloggen nu för den kommer att fyllas med fullt av roliga saker!

igår firade vi min fina vän lizette som fyllde 17, stort grattis till henne! så det var mycket skratt och mycket kul.
nu ska jag vara så duktigt att hjälpa min mamma i trädgården, eller ja det är väll mest för beläningen man gör det kanske, hehe.



min galna vän lizette och jag.


MOT SKOLAN.

det är lika fina väder idag och därför tar vi fram jeansjackan, som det var länge sen man bara kunde ha. det blev inget jackköp igår, var inte helt nökd, så får se om det kan bli idag, för behöver verkligen en ny, men som tur är så kan man ju då ha jeansjackan.

STRÅLANDE.

en riktigt strålande dag är det idag.
slutade lite tidigare på grund av att läraren inte kom, så det var skönt. ( om han nu inte kom efter att jag gått ) fast det gör inte så mycket, så onödig lektion ändå så.
hemma nu iaf, så ska faktiskt vara lite snäll idag och städa huset hade jag tänkt, och sedan dra mig upp mot a6 för att möta mamma och köpa en ny skinnjacka, har ju fått en stort håll i min jacka på ryggen, så behöver verkligen en ny.







kör på det naturliga jag idag och kör bara lösfrnsarna på.


EN RIKTIGT BRA DAG.

idag har det varit en riktigt bra dag.
efter att ha varit och fejksolat blev det att åka till angelica och kollade film och åt glass, det var en riktigt riktigt bra film.


tips på en både bra och sorlig film.


nu sitter jag och tittar på big brother, söndags final. vem kommer åka ikväll?
rodney eller patrik ?


20 MINUTARE.

blir att åka och fejksola i fast det är underbart väder ute, men det tar ju fortfarande knappt någoting än. så blir att ta vrålåket till hovslätt med mina fina och efterlängtade vän jennifer! saknar henne något så otoligt, så det ska bli riktigt underbart att få träffa henne idag också.







fina underbara jennifer.


SÖNDAG.

idag är det söndag och det är fortfarande toppen väder ute, så får se om jag hittar på något kul idag, kanske en fika på stan eller något i den stilen.
igår var vi ju då hos angelica och grillade, det var super kul. mycket folk och mycket mat! så det var faktiskt riktigt roligt. och jag lovade ju också att jag skulle ta massa bilder, men jag var så stressad när jag skulle åka så hann inte ta med kameran,men det var andra som tog massa bilder, så får sno bilder av dem istället. och några bilder har jag redan snott så här kommer lite bilder från igårkväll.








TIME TO GO.

nu är det snart dax att dra vidare till fina angelica och börja grilla lite.
slänger upp en outfit and facelook bild oxå, så hörs vi från angelica!







jeansjacka- JC
linne- h&m
jeansleggins- vila.


WOUNDERFUL DAY.

så sjukt vilken fin dag det är.
har precis vaknat upp efter att ha sovit lite, känns bäst att göra det eftersom der är grillning ikväll med fina människor! vilket passar perfekt i detta vädret.
känns som det var längesen jag la up mycket bilder från fester och sånt, så ska ladda kameran och ta mycket bilder idag när vi grillar och har det skönt.



världens bästa sophie!


LÅNGPROMENAD.

skönt att äntligen få sova ut lite!
men det blir inte att ligga inne i sängen och dra idag inte, för det är riktigt toppen väder ute, så det får bli en långpromenad med fina angelica! riktigt härligt att äntligen ha kommit igång med träningen som jag lovat  mig själv så länge, men nu är det äntligen igång!


MYSKVÄLL.

det blev en riktigt härlig myskväll med fina brudar, angelica och sophie.
vi köpte massa godis, chips, mortötter, gurka och dipp, och duktigt som jag var höll jag mig mest till gurkan och morötterna, hehe.
vi kollade på talang eftersom det var från jönköping, och förvånadsvärt nog så kände man inte igen en ända..
och sen kolla wille förbi en stund också, så det var en riktigt bra kväll!

nu ligger jag i sängen reda för att sätta på en film och sova, första helgen på länge jag verkligen kan sova ut så det ska bli skönt!

VARFÖR FUNKAR DET INTE ATT LÄGGA UPP BILDER!?
så istället bjuder jag på en underbar låt.

http://www.youtube.com/watch?v=nQY4dIxY1H4

i just want you back
please give me a secound change.


FEBER.

men kul att man fått feber nu med då, lagom till nationella imorn och helg. men får hoppas att det går över tills imorn, annar får det bli en lugn helg.
åååh, jag är så jävla varm så jag nästa ligger här och gråter, helt sjukt kokar typ!
och det blir ju inte bättre av att man inte kan sova heller, för det går verkligen inte. så får bli att sätta på en film och se om det hjälper, som det brukar göra.
så hörs vi imorn och så får jag se hur jag mår.



pigg chey


CRY A RIVER.

har absolut ingen blogg lust allt längre, det är dåligt väder, alltid trött, ont i huvudet och allt är allmänt bajs.
blev iaf att gå ut och gå med angelica och wille efter skolan och få rensa skallen lite.
får hoppas på en bättre dag imorn utan huvudvärk och med bättre uppdatering!


fuck off lixsom!

you is all i need.


SITTER OCH KISSAR.

sätter på vattenkranen till duschen och väntar tills duschen ska bli riktigt varm! medans jag väntar sitter jag nu och kissar, så skönt så. det var ett riktigt skönt träningspass idag och från och med idag ska jag verkligen ta träningen på allvr, jag vet att jag sagt det förr, men nu jävla kör vi till beachen 11'

HÄNDELSERIK DAG.

idag har det varit en händelserik dag. först varit i skolan och sedan en sväng in till stan för att äta med bästa sophie och sedan direkt upp till innabandy avslutningen och fick då pris för årets spelare, riktigt kul! och nu är jag på väg in till stan för att träna lite, det blir gym idag. så det har varit en riktigt händelserik dag idag, suuuper kul!

DÅLIG UPPDATERING.

förlåt för väldigt dålig uppdatering, men har inte varit hemma något alls i helgen, men först i fredags var det huset, så jag angelica, sophie, evelina, ida och julia drog dit. men efter ett tag så drog vi på annan fest hos ernst, och kvällen slutade hos angelica!

vaknade upp hos angelica på lördags morgonen, hur pigg som helst, skönt!
det var en ganska seg lördag, vi åkte och köpte morötter och gurka och dipp, muuums så gott. så vi låg i sängen hela dagen och kollade på film och åt gott.
sedan var det bara på det igen, fest på lördagen också, det var riktigt kul!

en bild säger mer än tusen ord.










RSS 2.0