LIFE IS A GAME, AND I HAVE WON

livet flytter på som aldrig förr, skolan snart slut, världens bästa familj och sist men ändå bäst, så har jag världens bästa vänner som jag älskar otroligt mycket, så om ni läser detta, ta åt er!


FIN HELG.

inte varit någon bloggning på länge, men har knappt varit hemma något alls i helgen, så inte haft sån tillgång till dator och mobil blogg är inte kul tycker inte jag.
men i fredag var vi sthlm med skolan, och det var en riktigt bra dag! bilder kommer komma upp så småning om och bilder på shoppingen också.
och i lördags igår då så var det fest hos fanny babe, och det var riktigt kul, men inte lika kul dag idag, haha. lite huvudvärk och trött men men, det får gå det också. så tog tag i mitt liv efter att ha luggig i sängen till klockan två, så åkte jag och sophie in till stan för att äta mat på jensen böffhouse, och det är verkligen sååå gott! och sen åkte jag hem till farmor för att käka tårta, haha. varit en riktig matdag idag, så i veckan får det allt bli träning.

nu ligger jag i alla fall i sängen och skriver skolarbete, och som vanlig ute i sista sekunde, frågan är om jag äns kommer orka skriva klart, hänger dock på ett godkänt eller inte, men det får vi se hur det blir med det, haha.
och med musik i öronen så blir allt lite lättare faktiskt.


fuuuuck yeah!


MOBIL BLOGG - GODNATT

klockan är inte äns tio och jag ligger redan i sängen för att sova. klockan är ställd på 04.30 imorn, usch det bara låterhemskt! jag ska iaf till stockholm med skolan, så det är väll ändå värt att gå upp för, haha. vi hörs imorn. puss / L.

MOBIL BLOGG - CHILL

precis hemkommen från cirkusen, och den var faktiskt helt okej, blev allt lite skratt åt clownerna, haha. nu ligger jag i alla fall i min sköna säng och chillar med musik, och öronen fylls av musik från billy ray cyrus, underbart! puss / L.

CIRKUS.

luggigt i soffan ända sen jag kom hem från skolan, är helt död efter copertest, lär ju ha go träningsverk imorn iaf, haha.
men nu är man iaf lite utvilad och ska snart dra iväg bort mot världens ände, alltså månsarp! för att vara snäll och gå på cirkus med min snygga lillebror.


jag älskar dig fina bror.


MÖTE.

precis vaknat upp från en liten powernap, och har sån fruktansvärd huvudvärk och fryser, håller jag kanske på att bli sjuk? vill inte..
ska iaf när som helst åka på möte, angående innebandy, och så får vi se vad dom har att säga för kul där, inte alls sugen på att åka iväg nu när jag mår så dåligt, så hoppas det går snabbt!


bild på laget sen gothia!


GLAD CHEY

vädligt chill skoldag och jag är redan hemma, så det är väldigt gött.
men dagen fortsätter fortfarande med lite "plugg" ska lägga mig och läsa en bok.
sen hade jag tänkt att ta löpar skorna och ut och pringa, kommer vara en katastrof, och imorn väntar coopertest.


allt är helt perfekt!


NATTSERKEN PÅ.

efter att ha pluggat hela dagen så träffade jag felicia en stund på kvällen, vi kollade film och gjorde film analys till bilden. myspys med den fina flickan.
nu sitter jag med nattserken på och är redo att gå och nanna för imorn väntar skolan och engelska prov som jag varit på himla duktig att plugga på idag, duktiga jag!





natti era jävla fuckers!


GÖTEBORG 2011.

BILD BOMB!



















minne för livet med fint folk.


SOVA UT.

fick äntligen sova ut idag, så skönt efter att inte ha gjort det på några helger.
idag kommer min söndag bara att bestå av plugg, fast vad gör det. söndagar är ju alltid lika sega, så då är det ju bättre att ödlas dom på ännu tråkigare saker.


MOBIL BLOGG - SÄNGEN.

ligger nubi sängen efter att ha varit ute och glidit lite bil med sophie, lizette och johan, fin fina grejer det. dock inte trltt så lägger mig i sängen med iskall cola och lite godis, och fast 2. just nu kan man inte göra mer än att njuta av livet. puss / L.

KONFERMATION.

igår var't det fest, mycket trevligt. spenderade även natten hos en väldigt onykter sophie, så fick vara mamma åt hennen, puss på dig bruden!

nu sitter jag klar fixad för att åka på konfermation. kyrkan kanske inte är det bästa som finns, men med fint sällskap så ska det nog inte vara några större problem. så det börjar närma sig avfärd, så ska bara fixa det sista innan vi åker. ha't bra så länge!


slänger upp en bild på alexande, mig och joel från när vi konfades.


NATTI NATTI.

efter att ha sovit, vaknar och fika med sophie sitter jag nu till och med klarpluggad inför morgondagen, härligt!
nu blir det att sätta på en film och krypa ner i sängen för att sova, usch tidigt uppstigning imorn i och med att jag inte orkar duscha nu..

ni får en kvällsbild.




COOLA NER.

precis kommit hem från skolan och är ruskigt trött efter att ha varit på liseberg hela dagen igår, så det blir nog en liten vilo paus nu, kolla film, tjocka sig lite och bara chilla, kanske till och med tar min berömda powernap haha.
tänkte i alla fall ta och lägga upp bilder sen när jag är lite piggare, och håll utkik ni får inte missa vem jag träffade igår!


slänger upp en sommarbild på mig och lizz, för visst är det inte långt kvar till sommaren.


MOBIL BLOGG - SKOLAN.

sitter i skolan med fina joel och kollar på mackan och ralle som spelar biljard, fin fint. snart hemkunskap och sedan hem för lite plugg det sista som ska göras i hela nian, hur fint som helst! och nu är det slur på alla mobilblogfaf för nu funkar internet hemma, yeah! puss / L.

MOBIL BLOGG - BUSSEN PÅ VÄG HEM.

sitter på bussen medgoa folk på väg hem från göteborg efter en toppen dag på stan och liseberg! tack alla fina människor som medverkat. bilder kommer upp antingen ikväll eller imorn när man är lite piggare. puss / L.

MOBIL BLOGG - GODNATT.

internet vill inte funka fortfarande, åh blir så irriterad. men men ni får nöja er med mobil bloggar sålänge, och då vet ni vad bild lösa och tråkigr inlägg beror på. nu ska jag i alla fall borst tänderna och göra mig redo inför natten. imlrn bär det av till göteborg med lucia/cabaren. så det får bli mobil blogg hela dagen för åker klockan åtta på morgonen och kommer hem runt ett. men ni får ha det så bra så länge så hörs vi imorn. puss / L.

MOBIL BLOGG-NY VAKEN.

internet är inte riktigt på min sida idag så det får bli en mobil blogg så länge. ligger i alla fall i min säng nu helt nyvaken, somnade klockan tre och vaknade nu, känns inte som jag kommer kunna sova imorn även fast det är behövligt, ska ju som sagt till göteborg imorn och då blir det tidig uppstigning! känner mig dock lite halv kraslig så blir nog förövrigt inga roliga händelser i mitt liv idag. puss / L

MOBIL BLOGG - SÄNGEN.

ligger nu i sängen efter en helt okej dag faktiskt, ska nu försöka träffa john blund och se om han vill dejta ikväll. och till hjälp har jag slagit på "hitta nemo" filmen, så mysig avslutning av dagen. visste ni föresten att jag älskar gamla barnfilmer, men bäst av alla är nog lotta på bråkmakargatan, så jag tror jag tar och byter till den istället, hihi. sov gott alla läsare och dröm sött så hörs vi imorn! puss / L.

STÄD DAX.

efter att ha mött upp lizz på bussen träffade vi chippen i stan så han hänka på a6, så sydde upp byxorna blev dock inte helt nöjd tycker fortfarande det är lite för långa, får se om min farmor kan fixa till det.

nu hade jag tänkt att städa mitt rum lite, och jag lovar det kan verkligen behövas dock har jag egentligen ingen ork alls, döds trött och måste duscha också, usch känns som jag aldrig kommer komma i säng.


okej,detta inlägget skulle upp för en timme sen..
men nu är jag iaf klar med städninge, hade ju dock ta före och efter bilder, men när jag skulle kolla på bilderna nu så va det såklart inget minneskort i och jag har inte märkt något och jag orkr verkligen inte stöka ner igen, haha.


TILL STADEN.

drar mig alldeles mot stan och sen vidare till a6 för att sy upp mina byxor jag köpte i lördags, dom var lite för långa, och sen hade jag tänkt att kolla på ett par skor till avslutningsbalen och lite såna saker till det så man har det klart och självklart ska min fina lizz följa med som smakprov. har även tänkt ta en spraytanning någon som vet om det är bra, hur länge håller det osv?



att utgå från bilden ser det ju bra ut iaf.


SOMEONE LIKE YOU.

sitter framför teven och kollar på LA ink, och blir hur sugen som helst på att tatuera mig. för dom är så himla fina, speciellt de tatueringar som dom gör, och alla har sin fin bakrund till sin tatuering, ååh tårögd.

var i alla fall i skolan från halv tio till ca tolv och gjorde sånt jag låg efter i så det var skönt att ha det gjort iaf, och snart är skolan slut. nu ska jag bara ligga ett tag i soffan och chilla, ta något att äta och sen bara va. funderar starkt på en promenad sen, länge sen man rörde på sig. och allt för mycket gosaker.





hemma outfit.
tröja-bikbok
mjukisbyxor-våra egna suck.


SKINNY LOVE.


helt underbar.


SLEEP TIME.

känner att det är sova time för min del, även fast jag iprensip kan börja när jag vill imorn. ska bara till skolan och skriva om två författare och sen ska jag hem. så drar nog till skolan vid halv tio tiden så hinner jag plugga lite författare på morgonen också, i och med att det är två stycken och jag kommer blanda ihop dom och ah, detta kommer inte gå bra, men dock så avgör det ett vg eller g, så måste kämpa för mitt vg i svenska nu.

så nu tar jag min data och lägger mig i sängen för att läsa lite författare och sedan sätta på en film och slumra in. dock känns det lite tomt i mitt film förråd, lite tips kanske inte skulle skada?


fastnar inte på bild idag.
en dagens får ni imorn.


PLUGG OCH BIG BROTHER.

sitter med datan framför teve och kollar på big brother och försöker plugga lite. det känns skönt att det snart är slut på skolan och att man får ta sommarlov. känns dock som en sorg för mig att jag inte har något sommarjobb men vill verkligen ha mer än allt annat, för behöver verkligen pengar om mina planer i sommar ska gå igenom.
någon som vet någon som behöver sommarjobbare eller liknande, hör gärna av er till mig så vorde det jätte gulligt.


 denna planen kanske ska gå i uppfyllelse.


BILD BOMB

klämmer upp lite bilder från gårdagen med fina brudar!











jag älskar er mina fina flickor. ♥


SLAPPA I SOFFAN.

ligger i soffan och bara slappar, det är ju som sagt söndag.
har legat och kollat på valentine's day, sån himla fin film. man blir kär i filmen.
det är verkligen ett bevis på äkta kärlek verkligen finns, hos både stora som små.




Amor vincit omnia.


REDAN UPPE.

jag är redan uppe och klockan är bara tjugo i elva, dock så har jag varit vaken sen halv tio. känns inte som om jag kan sova länge längre. men nu har jag i alla fall ätit frukost och ska faktiskt lägga mig i sängen för att kolla på en film och bara chilla, det är ju trotts allt söndag.


love or hate me, I was not born to make you love me


HEMMA.

nu är jag hemma efter en chill men ändå riktigt roligt kväll.
kvällen spenderades som jag skrev i förra inlägget med sophie och lizzan, vi käkade och kollade på ESC. och sverige kom trea, bra gjort!
nu ligger jag i sängen och ska sätta på en film och slumra in lite grann, mys.





jag älskar er mina fina tjejor. <3


HOS SOPHIE.

sitter nu i sophies soffa och kollar på eurovision song contest med sophie och lizzan och äter massa gott, mums en sån här kväll var verkligen behövlig. hörs när jag kommer hem. puss / L

GET IT RIGHT.

precis hemkommen från stan. hittade ett par ljusa jeans, hade tänkt att leta efter lite mer jeans när vi åket både till stockholm och göteborg den två kommande veckorna. så då blir det att shoppa loss redigt!

nu ska  jag fixa mig eftersom jag åkte in osminkad till stan. men ska göra på en lite ledigare outfit idag och skippa allt kladdande med smink hit och dit, skönt!

sen drar jag mig vidare mot fina sophie för mys med henne och lizz. vi ska äta tacos och bara mysa. så himla härligt att göra ibland.





en lite ledigare outfit.
linne- ginatricot
jeans-jc
klocka-ur&pen


TJENNARE BLOGGEN!

haha, kanske lite dryg rubrik men jag vet aldrig vad jag ska ha för rubrik, så svårt. (vilket ilandsproblem)
nu har jag iaf precis tagit mig en dusch, rakat bene och hårinpackning, så himla skönt. känner mig något frääschare än vad jag gjorde i morse när jag vaknade, somnade med gårdagens smink.

nu tänkte jag fixa i ordning mig lite för att åka en sväng till a6 med fina mammi. känner att mitt jeansförråd behöver fyllas på, så vi får se vad vi hittar.


inte världens bästa bild.
all my love to you. <3


GLASSÄTNING.

snälla mamma kom hem med glass, och min favorti oxå! ååh bästa mamma.
juste, tycker att ni kan länka liye bra bloggar så jag har något att sysel sätta mig med på dagarna i skolan.




PARTY IN MY HEAD.

precis kommit hem från skolan, slutade nästan två timmar tidigare så det var verklgien ett plus.
nu hade jag tänkt mig en powernap på någon timme och sedan ladda inför kvällen.
mer om kvällen när jag har vaknat till liv efter powernapen.


bild i repris, får börja ta fram mitt ego igen..


GODMORGON.

nu är det time att dra till skolan, tyvärr..
men har nog ganska soft dag, tror jag? typ energidebatt.

idag kör vi på marinblått.


bättre bilder sen, har lite bråttom nu...


NU KÖR VI!

okej, nu har jag sagt detta allt för många gånger.. förlåt för dålig uppdatering, men NU blir det ändring och jag ska börjar blogga på allvar, och ta tag i bloggen på riktigt nu, så det så.
så nu är det början på ett nytt liv och jag börjar blogga på riktigt.


HELT SLUT.

nu äntligen hemkommen efter en låååång orientering på ca 5 km, och jag tyckte det var sjukt jobbigt och ändå gick vi bara. hur är det egenteligen med konditionen?
så här kan det bara sluta för mig efter en orientering, helt bruna converse....



så nu förtjärnar jag faktiskt en kall cola ,muuums.


ORIGENTERING.

såååja, nu drar jag mig vidare mot origentering, så himla kul.. not
känner att man är snygg i mjukisar och tjocktröja.





snygga mjukisar vaaa?


SOMONE LIKE YOU.

ligger nu i sängen och kollar på shrek3, asså älskar verkligen dom filmerna, älskar dock alla töntiga tecknade filmer typ, haha. klänningen hann jag inte heller hämta, vet ikte riktigt varför, var väll upptagen, men mee vad? aja, det får böi imorn istället. ska snart sova för inatt kan man sova länge, eller länge och länge, jag har en timmea sovmorgon imorn, väll behövligt kan jag tala om! men det tråkiga är att vi har orientering, hallå jag vet inte äns vilket håll kartan ska vara på, hur kommer detta sluta!? det får ni svart på imorn. godnatt alla. puss / L

DAMP.

asså hur kul liv kan man ha om man tar andras msn? asså vad har jag där som du vill ha? be om det istället döljer väll för fan ingenting på min msn. blir bara så jävla trött på det. om folk inte har något roligare i sitt liv kan dom komma till mig och få en krona och köpa sig ett liv för mer än så kan väll inte såna typer va värda, eller?
aja, något bra som hänt idag är iaf att jag fått min klänning jag beställde, så ska snart åka ner och hämta ut den, så får vi se hur den blev. bilder kommer upp sen.


SWEET DREAMS.

john blund börjar göra verkan på sin närvaro, därför tror jag att jag följer hans råd och stänga er facebook och sätta på en film och somna, tycker det låter helt underbart för tillfället. men ett blogg inlägg hinner man alltid med så här på kvälls kvisten.

sweet dreams.

miss the old times.


BÖRJAR OM PÅ NYTT.

dåliga tider det har alla, och jag har min just nu, så det är därför uppdateringen är så himla dålig. men jag känner att det hjälper inte att bara sitta och tänka på allt. så tar tag i livet och börjar om från början, början på en ny tid börjar nu.

jag har iaf sörjt min lite med lite nätshopping och hittade en klänning till avslutningsbalen som vi kommer ha.





tycker den var riktigt söt och så himla fin färg, en riktigt sommarkläning.


RSS 2.0