sportlovet.

jag hade tänkt att sammafatta mitt sportlov litegran, för jag har faktiskt heft en riktigt bra lov!

måndag:
i måndags var det ju alla hjärtans dag, så först blev det fika med lizzan och sen kom fina emma. sen blev det träning och efter träningen åkte jag och lizzan i till staden igen för att gå på bio, riktigt bra film faktiskt. sen åkte vi hem till mig och chillade lite grann, sen kom henke och marklund och så åkte vi lite bil, och veckan började att det blev sent, men en riktigt värd måndag!

tisdag:
i tisdag så började jag dagen med god mat hos farmor och sedan vidare till fina lizette, vi chillade lite och sen kom jimmy och louise och hämtade oss för då skulle vi åka och träna. louise och jimmy var själva med och tränade, kul kul. sen var det hem till lizzan igen och denna gången hängde angelica med, och vi duschade och fixade oss, sen så drog vi oss till wille, där var det goa grappar! så vi drack lite och hade det allmänt trevligt faktiskt. och där blev det också en sen men värd kväll.

onsdag:
i onsdags så skulle det blivit sävsjö, men det blev ingenting med det för mådde inte alls bra, så det blev att sova en liten stund och när jag vaknade hade bussen gått..
så senare på kvällen drog jag mig vidare mot jennifer, där också alexander och joel va. vi kollade på film och bara chillade helt enkelt, spenderade oxå natten där, helt underbart! fast det blev lite för lite tid med min fina vän på lovet tycker jag, menmen.

torsdag:
vakande upp hos jennifer, hon åkte till sävsjö och jag åkte till a6 med lizette, det blev lite fynd där. mest smycken och sånt smått. blev också en fika, som vanligt, hehe. men fika är absolut aldrig fel, eller vad säger du lizz? ;) vi blev kvar på a6 ganska länge, så vi kom hem runt åtta-nio tiden, åkte hem till mig som vanligt och chillade och så, och såklart alltid lika mys med fina lizette! sen vid halv ett tiden så kom henke och hämtade oss, skjusade hem lizzan och jag följde med honom hem och spenderade natten där.. ;)

fredag:
vaknade upp hos h, sen åkte jag hem därifrån. drog mig mot farmor för ännu lite god mat, mums!
men drog mig ganska snart hemot igen efter väldigt lite sömn på natten ;) så blev att åka hem och nanna några timmar, skönt!
sen var det att fika till sig lite snabbt och sen till konsum för att handla tacos med mina fina brudar angelica och lizette. sen åkte vi hem till angelica och lagade mat, åt och hade det riktigt allmänt roligt! mycket bra kväll.
men det tog inte slut där. runt elva tiden kom min väldigt snälla mamma och hämtade oss och sedan körde oss till ernst, och där var också, väldigt fina pojkar, joakim, robin och jesper! vi hade super kul verkligen! sen kom martin och hämtade oss, blev en tripp til max och sedan lite bilåkande i stan, och ännu en sen natt.

lördag:
upp tidigt för att åka och träna, absolut ingen bra träning, alla bara skadade mig, buhu..
åkte sedan hem och somnade på direkten, för var så himla trött. men sömnen varade inte så himla länge, för sedan blev det fix och sedan vidare till angelica och vidare till wille, där hade vi mycket kul, ölspel och smsroulett, haha,det säger väll det mesta.
sen drog vi till tedd en snabbis, men var ganska dött där så vi drog till bläckis, jag och angelica. vi lagade mat så där vi ett tiden, det blev fläskfilé, klyftpotatis och sås, muuums!
sen kom h, och hämtade mig och angelica och angelica åkte hem till henne och sen följde jag med h hem en stund, men lite film och sånt dära ;). sen var det hem för jag ville verkligen sova ut idag eftersom det var sista dagen på lovet!

söndag:
vaknade kanske första gången vid elva tiden, satt på en filom direkt och sedan sov jag till och från tills klockan fem i eftermiddags, åh det var så himla skönt asså! sen har det bara varit chill idag, kollat lite gymnasieval och sånt dära, börjar ju bli lite bråttom med det där.
och sen blev det självklart big brother, hehe.
och nu ligger jag i sängen med chill listan och ska snart försöka få mig lite sömn, för mig imorn börjar hellvetet..






jag tycker att jag har haft världens bästa lov, tack alla som gjort mitt lov perfekt!


till jennifer.

skulle egentligen åkt till sävsjö idag, men mådda inte så bra så jag bestämmde mig för att sova lite och när jag vakande så hade bussen redan gått och jag orkar inte stressa till nästa buss heller, för känner mig inte riktigt bra än.
men jag vill inte sitta hemma, så jag ska försöka fixa till mig lite och så nu, och sen dra mig vidare mot min bästavän jennifer, som jag har saknat sjukt mycket, och så ska lilla alexander vara med också.
så får se vad vi hittar på för skoj, bloggar mer hemma från jennifer.

puss.






jag älskar jennifer.


fika och bio.

blev inget inlägg från fikan för vi hade så himla mycket att prata om verklige, och efter en stund så kom emma också, och då blev det helt plötsligt ännu mer att prata om.

så nu har jag precis kommit hem och snart ska jag åka iväg och träna, och sen blir det in mot staden igen för att gå på bio med fina lizette. vi ska gå på 127 timmar, vi bara chansade på någon bio eftersom vi gick dit och beställde så vi får se om den är bra eller inte.
det blir mer uppdate senare.


filmen vi ska gå på.


alla hjärtans dag.

idag är det alla hjärtans dag och det ska firas med min fina vän lizette, med en fika på stan. så himla mysigt.
efter det får vi väll se vad som händer, nu blir uppdaterade om det senare och mobil blogg från stan kommer absolut!


jag och lizette. bild från i sommras.


facelook.
har inte valt kläder än så dagen outfit kommer upp senare under dagen.


riktigt bra helg!

en riktigt bra början på lovet, och hoppas det fortsätter i samma riktning!

fredag:
blev det lite party hos angelica, sen vidare till wille, riktigt bra kväll!





lördag:
kom hem runt elva på morgonen, samling halv tolv för att spela match, något stressad och lite huvudvärk..
men matchen gick ju bra iaf, vann med 6-3 och en pärla blev satt. sen var det hem och duscha och sen somnade jag direkt, pappa väckte mig vid fem för att åka och köpa lite godis, hem somnade direkt igen, jag var riktigt trött efter en sömnlös fredags natt.

söndag:
eftersom jag var hemma hela kvällen igår, så ska jag försöka hitta på något riktigt roligt ikväll, kanske träffa gamla kompisar? kanske träffa saknade kompisar? det tycker jag låter perfekt.


now it's too late

jag håller på och göra något riktigt dumt, vad jag gör kommer ni att få se senare i bloggen..


tillbaka!

nu är jag äntligen tillbaka efter en lång bloggpaus, men nu tar vi nya tag och verkligen uppdaterar.
kan ju börja med och säga att jag "gaddade" brosan innan, han blev sjuuukt nöjd!



kanske skulle man bli tatuerare....


I am so afraid to be deep in love with you.

jag tar från och med nu en bloggpaus.


don´t let me fall.

sitter och lyssnar på en skit skön låt, don´t let me fall - B.o.B
och känner att jag är riktigt trött, sova tidigt ikväll? jo får nog bli så, fast så brukar det heta för mig och så blir det inte så i vilket fall som helst.

det här med att vara nyttig går iaf väldigt bra än så länge, men jag är hungrig hela tiden, tips på god mat som ändå är nyttig och som man bli mätt av?


jag är nyttig!

från och med idag är jag nyttig!
jag har lovat mig själv att bli nyttig från och med den första feb. då är dax nu!


knäckbröd med ost och tomat (salta tomaterna då blir det super gott)
vatten.


dag 5.

något jag vill ha mer än allt annat just nu.

jag skulle vilja ha så många olika saker, men en grej mer än allt annat just nu,
och det är fan sommar, börjar fan tröttna på den här skit vinter nu, usch!


                               saknar verkligen sommaren.

aldrig mer!

aldrig mer att jag åker längskidor iaf,haha.
idag på idrotten var det längskidor, men det var ju inte direkt min grej,och inte annas heller för den delen, haha.
 


RSS 2.0