färgat håret.

precis färgat håret, skulle vara lite mer åt det ljusbruna hållet för jag ska göra ljusa slingor i veckan, men blev inte direkt jätte stor skillnad, men fick bort de röda nyanserna från mitt hår, kanske inte blir så orange när jag ska göra blonda slingor då, utan faktiskt blonda? men naturligtvis blir det blonda slingor hos frisören, vågar inte hemma.
nu hade jag tänk ta mig en macka och oboooy för sista gången på väldigt länge, för imorn börjar min nyttiga tid och det är stenhårt!


den färgen blev det, lite mörkare i mitt hår dock.


a6

det blir a6 en sväng med saknade angelica!


jag och angelica i sommras, saknar!


dålig update.

har varit jätte dålig uppdate i helgen, men haft fult upp.
i lördag var vi iaf på fest, det blev lite förkrök hos söta amanda, sen körde oscar oss till hovslätt för fest redigt lyckad fest tycker, förutom lite för mycket dricka som vanligt, det märktes dagen efter..


igår åkte jag till söta jennifer efter en lång sovdag som var riktigt behövlig kan jag säga, efter lördagens fest. sov även hos jennifer, mysigt mysigt.


lite bilder från helgen:

sophie och jag.


förkrök.


sophie och jag på väg till festen.



jag duschar aldrig såhär nyktert.


dagens outfit.

så här ser jag ut idag:



jeans leggins: vila.
linne:hm
kofta: b.young
klocka:ur&penn.


det fungerar.

asså shiet, brun utan sol fungerar verkligen, haha.
min foundation har blivit för ljus, och hur snyggt är det? och så är det fest idag oxå..
men sophie hade en mörkare som jag får låna,pust.

om en stund ska jag till stan och äta med min familj och farmor och farfar, mysigt.
ska även köpa hårfärg och färga mitt hår plus mitt löshår så jag kan börja använda det igen.


ni ser ju hur ljus jag är i ansiktet, fyy.


cha cha bitches!

okej, cha cha va ett skämt, det är ju så ute, eller? hahah.
igår var jag ju som sagt på bio med sophie, den var jäkligt bra den filmen. åkte hem direkt efter det vi skullle egentligen tagit en fika, men blev så sega under filmen så.
idag är det tänkt med lite fest, känns som det var evigheter sen jag var på en redig fest. så ikväll blir det så iaf.
och själv klart ska jag festa med sophie!


filmen vi var på igår.


fixad och klar!

nu äntligen är jag fixad och klar.
ikväll blir det bio med bästa sophie, vi ska kolla på the tourist eller något sådant,
men först blir det käk och lilla farmor, hehe.
trevligt det också, för hon gör så himla god mat, massa mumms på det asså.
så här ser jag ut idag:


blåa jeans och en vit blus.
nu ska bara klocka och ringar på.


godmorgon.

godmorgon eller godförmiddag kanske, men jag vaknade inte för äns nu, hehe. skönt att sova länge faktiskt. och nu ska jag faktiskt vara så snäll och laga mat. det blir spagetti och köttfärsås, mmmh så himla gott, speciellt när jag gör den, jag äger på att göra köttfärsås.
igår tog jag ju brun utan sol, och det är redan värsta resultatet så det kanske bli att ha något snyggt linne eller så ikväll kanske och visa den snygga "brännan" hehe.

jag skulle ju åkt till sävsjö idag med det blir ändrade planer, jag ska leka med sophie idag istället, kan ju inte lämna henne här hemma alldeles själv, så det ska bli kul. vad vi ska göra är ännu oklart, men det kommer såklart upp i bloggen. nu väntar matlagning och dusch.


jag och sophie, jag älskar dig.


brun utan sol.

började med brun utan sol idag oxå, eftersom det inte är bra att sol solarium så himla ofta och jag vill vara brun så tänkte jag börja med detta, och förhoppningsvis ger det ett bra resultat.


dag 4.

dag fyra, skriva om sina önskningar, mål och drömmar. jag kan säga såhär. jag har inte direkt några sådana grejer, men det finns två saker som verkligen ska ändras på i mitt liv och det är det här: 

att verkligen ta upp poängen i skolan rejält, för att verkligen komma in på det jag vill, och det svåra är att jag inte vet vad jag vill gå, så då måste man ha ganska höga poäng för att verkligen ha chansen sen när det gäller. för jag har som mål i livet i huvudtaget att bli rik och leva livet lixsom.

sen har jag också min dröm vikt och dröm kropp, som ska vara klar i sommar, och då ska den verkligen vara där, men det är såklart jävligt mycket jobb påvägen, det är inte bara att glida med lixsom, man måste verkligen ligga i med träning, för det är den ända "diet" jag tror på. och sen bara sluta med godis, pizza, och sån skit mat. och kanske äta i lite midre potioner. men eftersom jag är laktosintolerant så har jag vädligt mycket specc mat, och den är faktiskt väldigt fett snål och mycket mättande. så den första februari så börjar jag kampen om att nå dröm vikten och dröm kroppen.



                               jag ska bli rik.


                
             jag ska få denna kroppen.

jag kanske inte har så spännande
mål och drömmar i mitt liv,
men jag har viljan att nå dit.

röra på fläsket?

suttit inne en hel vecka!? känns ju som om jag måste röra på mig lite, klockan är bara halv sju, men det är faktiskt riktigt mörkt ute, så njee. jag skippar och röra på fläsket och tar och äter lite mat istället, för mat är ju alltid gott. hehe.
får ju faktiskt passa på och äta mycket nu, för 1 februari då börjar hård träning, stranden 2011! (ja, jag vet att man brukar skriva stranden på engelska men jag vet inte hur det stavas, daah)

                            

                                                                   rena åsasjön.


jag roar er jävligt bra!




bara för jag är mr.bean...


..elller megan fox..


..nej, jag är HITLER!



jag vet att ni älskar mig.


tandblekning!







ja, jag vet att jag är snygg!


kärlekens tunga.

det blev ingen skola idag som jag skrev igår, men jag trodde jag skulle må bättre, men det gjorde jag inte. så det blli änuu en dag hemma, och verkar som om jag ska vara hemma imorn oxå,men veckan har gått ganska fort ändå faktiskt. har dock inte hunnit med så mycket men alla underbara vänner på fb och msn, har förgylt min veckan, yeah! haha.

idag funderar jag faktiskt på att ta tag i mitt liv och åka in till staden och sola lite, känner att det var länge sen nu, och sen kan det ju vara lite fint att vara lite brun till helgen, hehe. för imorn blir det troligtvis sävsjö med angelica för min del, saknar det fina stället, eller ah fina och fina, det är iaf jävla roligt att vara där, det finna lixsom alltid något att göra, för jönköping börjar bli dött på fester och annat kul och göra. så det ska bli lite kul med omväxling.


dag 3.

min absolut favorit årstid är såklart sommaren, det finns verkligen ingenting dåligt med den. tänk lixsom ett helt sommarlov med massa sol och bad. ligga vid stranden med dom bästa hela dagarna och bli brun, gå i fina kläningar, shorts, linnen, jeansjacka, ååh, jag längtar jag bara tänker på det. en varm sommar dag, ligga vid stranden med dom man verkligen älskar, och alla har snygga bikinis och alla är så där riktigt gulligt solbrända som kinderna och allt är bara så perfekt, och sen åker man hem, tar en duscha och fixar sig, sådär extra sommrigt, man behöver knappt sminka sig, helt naturligt. sen dra ihop ett gäng och ta fram grillen ochn sitta och bara chilldricka med världensbästa kompisar.

sådär ser en helt perfekt sommardag ut, hoppas ni fårstår varför jag gillar sommaren bäst och jag fick fram en bra förklaring. är det bara jag, eller börjar man längta när man läser detta?









paaaaarty.



glömde bara lägga in bilden i förra inlägget, och orkar inte göra om allt, så bilden kommer nuuu!

allt är perfekt

allt är verkligen perfekt just nu, ja förutom min hals och förkyld, men det hindrar inte mig från att leva livet! idag har jag tex tagit mig till skolan en snabbis, och imorn blir det första heldagen i skolan på hela veckan, för det är så jäävla tråkigt hemma och jag skiter i om jag smittar någon, är i skolan hur mycket jag vill! haha. jag känner mig faktiskt vädligt possitiv just nu, vilket är bra, eller?

jag dunkart musik på högsta volym och allt är bara perfekt, för i mitt rum äre paaarty.


skolan en snabbis

ska snart dra upp till skolan en snabbis för att gå på en svenska lektion som handlar om nationella, vi ska gå igenom texter och så, så bäst att följa med, redan missat massa texter så..


aldrig varit värre..

asså så här dåligt har jag inte mått på hela veckan, ska det inte bli bättre av slemläsande, halstabletter, hostmedicin och allt jag trycker i mig? men tydligen blir det bara sämre, usch. pallar inte en enda dag till som sjukling. detta är nog första och sista gången jag säger detta så lääääs, jag saknar faktiskt skolan lite om man jämför med att vara sjuk...


bilden har inget med inlägget att göra, för så här pigg är jag verkligen inte..

mysstund.

avslutar en faktiskt mycket bra dag trotts alla sjukdomar, med varm oboy, tända doftljus och såklart mysmusik. känns skönt att bara sitta och vara, ååååhh, mitt liv är helt perfekt just nu, alla underbara vänner, och min familj. allt går perfekt. detta blir nog det sista inlägget för idag, hoppas ni haft en lika bra dag som jag haft, så hörs i imorn igen.


snygging.

när familjen sitter och kollar på handboll och jag och min bror är på lite bushumör så måste man liva upp det lite, ett sätt är att sätta ostbågar i näsan...


det går bra nu!

det börjar gå riktigt bra för bloggen, mer och mer läsare för varje dag! yeah.
nu ska jag sticka och kolla på min träning, för ingen tränign för mig, alldeles för sjuk för det.




ut och äta.

färdig fixad och klar, även fast jag är sjuk. men farmor ringde innan och ville gå ut och äta med mig och min syster, och det kan man ju inte motstå så, det får bli att följa med. annars i huvutaget mår jag inte bra, feber och halsont, kan inte detta bara gå över!?!?






ser verkligen sååå pigg ut.


dag 2.



vill träffa min allra bästa vän jennifer, nu nu nu nu!


fortfarande sjuk..!

att min hals aldrig kan bli bra, nu är det värre än igår, så himla jobbigt att knappt inte kunna prata och hostar som bara den gör jag, usch! men jag får roa mig lika bra som jag roade mig igår, men film halstabletter och varm oboy, himla onyttigt, men när man inte gillar kaffe eller te då måste man ta det som är bästa allternativet, och i mitt fall är det oboy.


mamma är bäst!

mamma tänker allt på mig ibland hon, specc när jag är sjuk. hon kom hem med massa halstabletter, cola och ahlgrens bilar, ååååh så gott!


sjuk

ibland är det faktiskt härligt och vara sjuk om man inte får för dåligt, och just nu äre min hals som är värst verkligen och lite feber. men annars äre bara bra och då äre ganska gött att vara hemma och det goaste av allt, man kan se precis hur man vill, inte sminka sig, gå med bulle och känna sig allmänt ful, det gillar jag!


igga mitt stökiga rum.

dag 1.


så seriös bild.

1. jag är alltid glad (nästan)
2. blundar alltid i skräckfilmer.
3. jag har alltid stökigt rum.
4. jag hatar att städa mer än allt.
5. kan inte sova om jag inte kollar på film.
6. hatar att vara hemma själv.
7. jag älskar att åka bil riktig långt.
8. innan var jag typ en pojk/flicka?
9. älskar att fixa med hår och sminka.
10. mitt favarit ord är " jag skojar bara " för det säger jag 13747494 om dagen.

ändrade planer.

i lördag blev det ändrade plander, vi skulle gått på bio, men vi åkte till vetlanda på fest med fidde, sophie, bella och oscar. det var riktigt kul kväll faktiskt, en toppen kväll.

igår vakande jag upp och var jätte sjuk, men hade match och kände mig nästan tvungen att vara med, för halva laget var sjuka, så vi som var med på match var sjuka allihoppa, haha. det gick iaf rätt bra för att vara nio pers och alla sjuka, 4-4 mot tren i serien, bra jobbat tjejer!

nu ligger jag i sängen sjuk och lyssnar på mysig musik, hihi. fast jag hatar att vara sjuk, okej det kan vara skönt någon dag, men inte mer, man orkar inte göra någonting, och det är riktigt tråkigt hemma, men får se om det finns något att göra, kanske finna någon som vill hälsa på lilla mig, haha.


bella, sophie och jag.


bella, sophie och jag igen.


här var det nyktert och sophie däckad vid elva tiden, haha.

en underbar helg, tack!

bio och fika!

ikväll blir det först fika med sophie och sedana träffa lizz, emma och sam i stan, för vi ska gå på bio. blir en lugn kväll ikväll igen, men nästa helg då smäller det kan jag lova! fäääst för hela slanten.

har för övrig inte gjort ett skit idag, sov till två och sen bara suttit här, nu ska jag ta tag i mitt liv och hinna städa mitt rum (som verkligen behövs), sen fixa mig och träffa sophie vid bussen.


uppe med tuppen!

även fast jag har sovmorgon är jag redan uppe, puust..
så nu ska jag ligga kvar i sängen och kolla på film och hoppas att jag somnar om, för att vakna med sprängande huvudvärk är verkligen ingenting att hurra över.


vill ha låångt hår igen, hårförlägning på G!

fail kväll..

kvällen började segt med att jag och sophie inte hade något att göra, sen fick vi veta att det var fest typ 100 meter ifrån mig, så mötte vi julia, amanda och typ 15 pers till, och skulle på festen, men hallå!?!? vem fan drar med typ 15 pers till en fest om inte äns hälften är bjudna, puckon! så då fick inte någon komma in istället, kul.
så vi drog till snyggingen amanda, var där en stund gjorde ingeting, segt lixsom.
och nu ligger jag i min fina säng och lyssnar på musik och ska snart sova, för imorn har jag soooovmorgon, helt underbart, första helgen på länge!


ingen bra bild, men var den ända som togs ikväll.


naglarna fixade!

ligger i sängen och funderar på att duscha, för runt halv nio tiden ska jag träffa mitt hjärta sophie, vi ska försöka hitta på något kul som det brukar bli!
var i stan idag och fixade naglarna som var på tiden, riktigt bra blev det.


före.


efter.


25 dagar.

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.


byta hårfärg?

känner att jag börjar tröttna på att alltid ha samma gammla hårfärg, både sommar och vintern. själv tycker jag att det är super snyggt att vara lite mer åt det blonda hållet på sommaren, på vinter mer mörkbrunt och hösten lite i skiftande rött hår, så himla snyggt! och eftersom jag bara skiftar mellan rött, mörktbrunt och lite ljusare brun så vill jag göra en förändring med mitt hår, något nytt lixsom.

detta är några hårfärger jag verkligen gillar, vad tycker ni? skulle det passa att slinga åt det blonda hållet till sommaren?


nuvarande hårfärg typ.


brukar skifta till den ljusare färgen till sommaren.


men nu är jag mer sugen på lite åt detta hållet? skulle det passa?

vad tycker ni?

only you.

precis hemkommen från skolan och stan, kände att jag verkligen behövde fixa mina naglar, så jag och anna åkte in till stan och bokade tid, så imorn ska dom fixax, suuuper!
nu är jag riktigt trött efter att ha varit uppe inatt, så blit att lägga sig i sängen och kolla på en film, blev riktigt kär i förortsungar, så det får bli den idag igen, hehe.



jag saknar jennifer, min bästavän..
it´s you, only you.

john blund tar över.

satt och skrev ett inlämningsarbete i sista minuten, det skulle vara inne idag, men helt plötsligt stängs allt av och det sparas inte, åååh! trött jag blir asså, och jag tänker verkligen inte göra om det, inte nu iaf. kanske kan få lite mer tid på mig, hehe.
nu känner jag att john blund tar över min kropp, så det blir att sätta på filmen förortsungar, och somna till den underbara film, sjukt länge sen jag såg den!



godnatt, och sov gott!


vart är mitt liv på väg!?

herregud, vart är mitt liv på väg? jag börjar ju fan bli duktig.
har varit i skolan, inte försovit mig och varit på alla lektioner, varit i stan med sophie och solat, så himla skönt, inte solat på skit länge verkligen! sen kom fidde och körde hem oss till sophie, jag tog hål i örat på sophie, det blev skit snyggt! åkte hem och lagade mat till min familj, kyckling pommes och berneissås (stavas!?) och nu sitter jag och pluggar matte för fullt, för imorn är det prov, känns ju nästan som om jag verkligen börjar fatta det här med matte..


tummen upp på mitt liv just nu! (Y)

städning på G!

nu ska jag ta och städa mitt rum hade jag tänkt, det ser verklien för jävligt ut, kan knappt öppna dörren och då är det kris..
idag hade vi powerboxning på idrotten och fyfan vad jobbigt! jag är helt död i mina armar och ben, och sen träning på det sen ikväll, jag kommer somna gott ikvälll!

gameday!

precis kommit ur duschen efter en kanon match, vi vann med jik med 7-4. härligt jobbat tjejer!
imorgon är det match igen, mot östa så hoppas det går lika bra imorgon som det gick idag.

nu ska jag iaf ta och fixa mig och försöka städa mitt rum lite, om jag får tid över till det, för vi fem tiden ska jag, fidde, richare och fiffi kolla på konståkning, haha. aldrig kollar på det förut faktiskt, så kanske kan bli kul att hitta på något nytt. själv skulle jag nog aldrig kunna tänka mig att börja på det... kan inte åka skridskor.

juste, lite bilder för gårdagen kommer upp om en stund, det blev lite chill fest hemma hos angelica, drack och klassdes på kort, värdelöst, hehe.



hahhahhaah, fruktansvärt gammal bild på laget och inte äns hälften är med, hhahah

skol trött.

var hemma idag från skolan på grund av att jag är så himla skol trött även fast vi precis har börjat..
men jag hatar verkligen att gå upp så himla tidigt, usch jag hatar det!
men ikväll blir det iaf att umgås med min vacka sophie, och med henne går det inte att ha tråkigt, så ikväll blir det kul!



sophie jörnelius, jag älskar dig!

mot fidde!

än så länge har detta faktiskt varit en riktigt bra dag med mycket skratt kan jag lova, tack vare marcus, en toppen kille det där alltså. så kuul.
somnade till lite nyss, så får ta och göra något så man blir lite trött tills ikväll igen, så det blir att åka till fidde med sophie, så snart kommer dom och hämtar mig, sen åker vi och hyr film, chill kväll! 



min två absolut bästavänner! '(L)


starka adolf!

eftersom jag är sån biff och riktigt stark så har jag då slagit av mig klubba eller slagit och slagit, jag passade och sen bara gick den av :O



men så med en pappa lite egna pengar, så kan man ju bara åka iväg och köpa ny.

gothia innebandycup 2011

här kommer bilder från gothia 2011!








man kan inte alltid vara pigg...









bara några av alla bilder, men om man ska säga något om dessa bilder, så hade jag jävligt roligt!

otursdag.

alltså idag är det verkligen inte min dag, inte kunde jag sova inatt, upp tidigt och skolan, och morgonen var jag vara sååå himla sur för jag var jätte trött verkligen...
sen somnade jag när jag kom hem från skolan, vakande av mitt p-piller larm och trodde det var på morgonen och jag skulle gå upp och jag trodde jag hade försovit mig, upp och stressa som fan, sätter på mig skorna kollar på klockan och ser at den är kvart över fem på eftermiddagen....
och på innebandy träningen gick min klubba av, asså finns det någom tur i denna dag?!?!
men nu har jag iaf tagit ett bad och fixat naglarna och allt sånt, nu kan man äntligen ta det lugnt.


en bild från gothia, resten kommer upp i ett inlägg imorn.

äntligen hemma!

nu är jag äntligen hemma, eller jag har varit hemma sedan 12 typ, men sovit fram tills någon timme sen, så skönt asså! men är forrfarande riktigt trött, sov ju knappt någonting alls på gothia eftersom vi har väldigt många i vårat lag som snarkar, pust..
och självklart glömde jag min kamera till gothia, så jag ska få lite bilder av lite annat folk, så bilder kommer upp inom kort, imorn eller tisdag! men en bild kan ni få och det är på våran helt naturliga tränare asså, hahah! ;)



jimmy tar fram sin kvinnliga sida, så snygg!

goooooothia! jag och min älskling sophie l...

goooooothia! jag och min älskling sophie ligger i sängen, och alla andra sover typ.. asså det känns ju inte så kul att ligga här och inte kunna sova oå grund av att kajsa ligger och snarkar och vi ska upp klockan sex, åååååh! så kajsas fel :(


äntligen klar!

yeees, nu är jag äntligen klar med att ha packat, eller fattas det något? pust...
blev att dra till angelica ikväll och kolla på jvm, det gick ju inte så bra, inte så insatt i hockey direkt, så bryr mig inte så mycket, hehe. kollar mest för dom jag kollar med, haha.
uppe med tuppen imorn, jag är fett trött nu så ska lägga mig och kolla på film, upp runt sju halv åtta imorn för att gå igenom all packningo ch shiet..
sen drar vi till göetborg och gothia, så kuuul!
blir nog ett inlägg innan ja drar imorn oxå.


bild på mig och bästa jennifer för jag saknar henne så här mycket, men när jag kommer hem på söndag kommer hjärtat att sova här, såå mys!
jennifer, jag älskar dig, glöm aldrig det!

seg dag.

lizzan ligger i soffan och sover, och jag ligger i sängen och lyssnar musik och halvsover, är det taggat här eller!? nej inte så värst asså, hehe.
har ju skrivit att jag skulle börja packa för typ två dagar sen, tror ni att det har blivit av, nej självklart inte! så idag har jag faktiskt tänk att packa, har ju inte direkt lust att stiga upp två timmar tidigare imorn bara för att packa lixsom, hah.
kanske är lite dax att tvätta bort gårdagens smink och sminka om sig och klä på sig lite, vi hörs senare idag.


seriös bild, verkligen...


redo att dra!



VAD GÖR VI? NU KÖR VI!

käk på jensens.

snart ska jag ut och äta med fina flickor, maria, sophie och lizette. det blir käk på jensens böffhouse. kan hända att jag blogga lite från mobilen när jag är där, annars hör vi ikväll när man är hemkommen.
nu måste jag börja fix mig lite kanske.


ofixad och fin ;)

fin dag.

kom hem riktigt sent inatt, var som sagt och kollade på hockey hos hannes, och sen blev det att stanna där för det blev lite nhl spel, hah kan inte direkt säga att jag var någon höjdare på det där direkt. sen körde hannes hem oss, hemma runt halv fyra, men ögonen slockande la inte för äns fem typ. så jag är riktigt seg idag faktiskt, men men..
skulle ju börjat packa igår, men så blev det inte, så får ta tag i det nu innan träning, och sen blir det att umgås med mina fina flickor, vi ska fira min födelsedag. hur fint som helst! jag älskar dom alla.



jag och underbara sophie.

mot hannes.

precis fixar i ordning mig lite, för snart kommer hannes och hämtar mig, ska till han med massa kompisar och kolla på hockey och troligtvis käka pizza eller något i den stilen. har iofs inte kollat en ända jvm match, men det kan nog bli kul, det är ju underbara människor med mig, så då kanske det blir lite roligare oxå. men nu måste jag springa för snart står hannes utanför dörren, heheh.


får bli en gammal fest blir på gänget, underbart!

puss


nyår 2011!


josephine och jesper.


lisa och matilda.


en nykter jag och bästa lisa.


fint folk.


lisa och matilda.


jag och jesper och sophie.


petter och calle.


fint folk.


snygga!


en nykter maria och en nykter robin.


angelica, josephine och jesper.


erik och bästavän fidde!


maaarcus.


min nyktra bästavän sophie.


kim.


snygga.


nyyyyyyykter!
min bästa nyår i hela mitt liv.

packa var det oxå..

juste, har glömt bort att jag ska börja packa idag med, åker ju som sagt på gothia innebandy cup på tosdag, det ska faktiskt bli riktigt rikigt roligt! men vad ska man ha med sig!? kommer bli som vanligt, 1000 kilo kläder och typ fyra väskor annat..

städning!

känner att jag verkligen måste rensa lite i mitt rum nu, slänga allt gammalt smink, alla gamla kläder och annan skit som jag inte längre använder, och så kanske man ska damsuga och damma lite i mitt rum. men en sak fattar jag inte, om jag dammar och damsuger idag, då äre lite dammigt imorn igen, hur fan kan det vara så!? då är det ju ingen idé att man dammar i huvudtaget ju.. snark på detta..
och sen får jag väll fösöka ta tag i mitt liv, duscha, fixa mig lite och senare hitta på något kul förhoppningsvis.
och vet ni, imorn är det ingen vanlig dag, för imorn är det min födelsedag, yeeeeah!


känner sig lagom fräsch och så....

RSS 2.0